lørdag 14. februar 2009

Koselig award og noen frø i jordaDenne awarden fikk jeg av fiol i dag. Tusen tusen takk, det er kjempe koselig å motta en award. Jeg setter også veldig stor pris på deg, og jeg håpre vi kan treffes på ordentlig en gang. Det er koselig å følge bloggen din og ikke minst Hjerterommet som du fyller med all verdens skjønneste håndarbeid.
Jeg har lyst til å sende denne awarden videre til noen som også har begynt å bety noe for meg, i denne bloggverden.
Lene fra Lillehammer, som jeg har fått lov å bli kjent med og fått mange fine planter av. Veldig glad for at jeg har deg i nærheten. Håper vi kan få mange koselige hagebesøk til hverandre. Den andre er ei dame som jeg bare har møtt her inne på bloggen, men som har røtter fra mine hjemmtrakter Øyer/Tretten. Det er Kathrine som er veldig flittig til å gi koselige tilbakemeldinger på bloggen min. Du må bare si fra om det er noe av mine småspirer som du ønsker, så sender jeg gjerne noen nordover til deg.
Neste kvinne ut er selvfølgelig Hanne - rekkehuset . Kjempe koselig dame, som jeg også håper å kunne møte en gang. Koselig at vi kan ta oss tid til litt "prat" på mailen i arbeidstida.
Ei dame til som også med tiden har begynt å glede hverdagen min, ellea. Det var hun som fikk Fuchsia galskapen på gang, og som har gitt meg gode råd om hvordan jeg skal bevare dem på vinteren. Takk for alle gode råd og koselig hilsninger på bloggen min.
Jeg kunne ha sendt denne awarden til enda flere, for det er blitt mange etterhvert som jeg har fått kontakt med i denne bloggverden og ikke minst gjennom HageGal.

I dag er været helt upåklagelig. Minus 8 og kjempe sol og det lover godt for morgendagen. Da arrangerer Vingar IL "Kristin og Håkon" lekene og der må vi jo være med. Merker godt at det går mot lyser tider, snart vår og enda flere spirer.

Har sådd litt i dag:

Snart blir det mer og snart er det mars og det er en vårmåned. Da skal det monteres lys og mere varme i lysthuset. Gleder meg !!!!

1 kommentar:

Kathrine sa...

Ååå...Så koselig da:-) Kjempe! Tusen takk!
Mine røtter er i nærheten av Tretten/Øyer ja, men på andre sia; Gausdal. Men har to flotte søstre på Tretten.
Og såå koselig om du har planter til overs. Kanskje jeg og får noen etter hvert du har lyst på?
Og, så har jeg jo noen turer nedover til slekta og. Besøker deg gjerne om det passer engang? :-)

Lørdagsklem fra Kathrine:))