Gå til hovedinnhold

Mitt bidrag i Frøken vinterhage

Fotokonkuranse igjen og jeg kaster meg med. Denne gangen med bilde av min vinterhage.

Frøken Vinterhage "I dvale"
"Drivhuset står der tomt og kalt,
men til våren skal det fylles med alt.
Alt som kan spire, gro og vokse,
skape nytt liv til meg og min hage".
Jeg ønsker meg selv lykke til. Disse konkuransene på Moseplassen er artige og spennende.
Første økt av 6 års bursdag er unna gjort. Barnebursdag på Hafjell lekeland er stas, og gutta var svette i luggen når klokka slo 16. Vel fornøyd og masse fine gaver.
I morgen er selve bursdagen, og da er det besteforeldre som kommer på besøk. Blir nok litt feiring i barnehagen også, tenker jeg.
De bitte små Primulaspirene mine er fortsatt like fine. Har lyst til å kjøpe flere før, men tror nok egentlig at jeg har nok.
Ha en fin søndag kveld alle sammen - nå er det himmel blå.

Kommentarer

elle-melle sa…
Nå er himmelen blå skriver du, og det er så fint med det blå lyset vi får nå om vinteren - det er helt spesiellt.
Flott bilde av hagen din i vinterprakt:)
Lykke til i kionkurransen!
Kathrine sa…
Lykke til med bidraget ditt:-) Drivhus skulle alle hatt, innkludert meg da ,-) Missunner deg der litt, kanskje det blir til sommeren. Vi får se.

Det har lavet ned her i dag, alt er hvitt og stille. Rent og god luft. Måtte det vare ei god stund utover nå. Vi har ikke hatt mye til vinter så langt.

Ha en fin kveld videre:-)
Elisa sa…
Lykke til i konkurransen, det må vere fint å glede seg til våren i drivhuset!
Så hyggelig at du er med denne gangen også vivi :) Bildet har en stillhet og ro over seg, og forventninger :D
Men du har glemt å gi frøkna di ett navn, det må jeg nesten ha ;)
Rekkehuset sa…
Fint bilde! Lykke til i konkurransen! Gratulerer med sønnen, kan skjønne det var moro med bursdag på lekeland:-) Det er ei her som har fått for seg at hun skal ha bursdag på Hurlumheihuset, men jeg vil helst holde det hjemme så lenge jeg kan..vi får se, litt viktig at den som har bursdag får være med å bestemme også! Klem.
Seascape sa…
Nå er det ikke lenke før du kan fylle opp drivhuset ditt.
Koselig bilde med all den snøen på taket.

Lykke til med konkurransen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne