Gå til hovedinnhold

Endelig fredag og litt mere såing

Så i permen min fra i fjor at jeg sådde revebjeller 24.februar. Derfor måtte jeg jo bare så revebjeller i kveld:

Og siden jeg var så veldig godt i gang så ble det også:

Det har også spira litt i gangen i dag:

Det er fult på boden, men masse plass i lysthuset. Håper på flere spirer i løpet av helga, for jeg har nemlig brukt skremmetrikset til Randine - rota rundt med tannstikker. Så får vi se da....

Nå skal jeg lage små fine frøposer som jeg skal fylle med div. frø og sende til Sigrid. HageGal skal selge litt forskjellige ting på hagemessa i april.

Kommentarer

Merethe sa…
Du tar helt pusten fra meg med den såingen din :) Helt rå er du :))
Tove sa…
Du gir deg ikke med såingen enn å skjønner jeg ;-) Den blå primulaen ser råfin ut. Jeg fikk 8 pakker med frø i posten i dag jeg også. Ha en flott helg og kos deg masse.
Elisabeth sa…
Jeg tar av meg både hatten og skjorta med over alt du sår. Utrolig gøy å følge med
krepsemor sa…
Jeg sier meg enig med merethe, Tove og Elisabeth! Jeg syns jeg har sådd mye, men du ligger flere hakk foran! Koselig side du har, forresten!
Kathrine sa…
Litt mere såing??? Du verden så mye såing, sier nå jeg:)
Kos deg virkelig i helga, Vivi.

:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne