onsdag 4. mars 2009

Skikkelig plante/prikle økt

I dag har jeg virkelig fått gjort masse med jord. Først måtte jeg prikle omigjen alle stokkrosene mine som har blitt kjempe fine. Nå står dem en og en i potter, første gang jeg prikla dem så hadde jeg dem i isboks.
Så var det Primula Waltonii red og Waltonii hybrid. Dem var veldig små, men jeg fikk ganske mange. Så får jeg håpe dem vil trives og vokse.

Etter lunsj så skifta jeg jord på alle de nedklipte pellisene som hadde stått i lysthuset i vinter. 13 stk ble det og nå står alle sammen i stuevindu. Så får vi se hvor mange som kommer igjen, noen ser ut som noen skikkelig tørre pinner, men mirakler kan skje.

Det er varmegrader både dag og natt og det drypper av alle tak og det renner i gatene. Det er ikke mere som skal til før det kribler litt ekstra i kroppen. Vårfølelse !!!!

En herlig dag med masse jord under neglene.

5 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Høres ut som om du har kost deg:-) Og så masse du har fått gjort! Her også har det smeltet endel i dag, deilig lyd når det renner fra taket. Gir liksom litt håp om vår! Klem Hanne.

Lene fra Lillehammer sa...

Så flink du har vært i dag, morsomt å prikle når man først har begynt. Selv har jeg akkurat avsluttet økta mi på annekset i kveld og nå er det snart ikke plass til meg gitt. Men, men, det pleier å ordne seg.
Vet du, jeg både sår og prikler stokkrosene mine i melkekartonger jeg. De er såpass "myke" slik at jeg får plassert kartonene tett i tett. Jeg bruker Q-melkekartonger og da klipper jeg de ned til der det står merket 4,5 dl omtrent, da blir de akkurat passe høye.
Uff, du nevner pelliser. Mine står fremdeles i kjelleren, men jeg har tenkt på de, det er det lengste jeg har kommet. Men jeg skal få de opp i løpet av uka, tror sannelig jeg skal gjøre det i morgen forresten for da skal Morten og Martinus på Nikkers.
Okidok, mulig jeg ringer deg en kveld. Litt interessert i å høre om fagprøva du tok. Er det greit trur du og evnt. hvilke kveld passer det best?

Randines hageblogg sa...

Det høres lovende ut med drypping fra tak og en masse prikling.

Ha en fin dag!

Tove sa...

Der fikk du unna mye jobb :-) Det er ordentlig godt vær om dagen- Får vårfølelse, men etter at takraset gikk i går, så er det rimelig mye snø innmed veggene.

Kathrine sa...

Så efektiv du har vært! Og ingenting er som jord under neglene. Gleder meg virkelig til å se resultatet av dem, i blomst:-))

Ha en flott marsdag:)