Gå til hovedinnhold

Bilder som gjør en hagegal glad

Etter en runde med kamera i dag. Nå begynner det virkelig å bli gøy ute i hagen.

Her er det småhjerter som kommer. Noe av det første som kommer og det siste som går.

Når jeg fikk vekk gamle blader av revebjellene fra i fjor, så kom disse frem. Ønsker dem velkommen og måtte det bare bli litt mere sol.


En takløk titter frem fra is og snø.

Her er det flere småhjerter som vil frem.

Campanula'n står i solveggen og har kommet et stykke.

Primula i blomst. Trodde ikke at jeg hadde slik, men det var nok en jeg tok på bytteplante møte i hagelaget i fjor vår.
Det er spennende i hagen om dagen og jeg gleder meg til dagene fremover nå.

Kommentarer

Miamaria sa…
Fantastisk flott farge på den primulaen! :)
Marit sa…
Ja, sånne bilder gjør meg glad også! Ha en fortsatt god påske!
ASSA sa…
Ja er det ikke herlig å kunne gå ut i hagen å se og snusse våren inn!
Å gå ut på vårparten og finne årets første spirer er det flotteste jeg vet. Ingenting slår forventningene om en frodig sommer som følger med de små spirene :)

Er den primulaen virkelig så blå?
Unknown sa…
Ja er det ikke deilig! Faktisk gøyeste hagetiden synes jeg.
Ellen Walnum sa…
Det er så deilig når det kommer spirebilder på bloggene i stedet for bare snøbilder:-)))
Sine sa…
Ja, gleden kan ikke beskrives. Så deilig å kunne si til seg selv at det alltid kommer en ny vår... Det kan vi være helt sikre på.

KOs deg ute.

For et nydelig tittelbilde du hadde på bloggen. Ble helt sjuk av misunnelse her. Har du duk under grusen?
Vivishagerom sa…
Sine - Ja jeg har duk under grusen. Det hender nok at det dukker opp ugress, men noe må vi jo ha å gjøre. Ha - ha - ha....

Rita - Jeg trodde heller ikke at det var blomst jeg så. Trodde det først var et papir som lå der. Herlig farge som gjør meg glad. Må liksom ta på den hver gang jeg går forbi.
Mete sa…
åH, ja! Dette er jo bare deilige bilder for hagegale mennesker! Deilig med vårfornemmelser! Og primulaene er jo bare fortryllende og synonymt med vår... Sukk!
heidi sa…
Skikkelig fine gladbilder dette ja! Og du verden så koselig hagen din ser ut i toppbildet ditt! Får lyst til å rusle på stiene og kikke inn i neste rom og inn i drivhuset.:D
Wenche sa…
Våren er en herlig tid - masse flotte vårtegn og planter på vei opp. Nå er det bare å glede seg til tiden fremover :-)
Kathrine sa…
Så flott å se en hage livner til da! Herlig! Husker alle vinterbildene dine enda, så dette var fine bilder nå i april:)
Nå bare kommer alt på en gang her. En fin tid vi er inne i.
Ha en fin tirsdag!

:))
Rekkehuset sa…
Ja, nå er det spennende tider i hagen! Ser forskjell fra dag til dag:-) Noen spirer har dukket opp hos meg også, må se å få tatt noen bilder av dem. Håper du har hatt en fin påske Vivi! Klem fra Hanne.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne