Gå til hovedinnhold

Første dag i solveggen

Ja, da er det april. Min måned og jeg nærmer meg et rundt tall i løpet av mnd.

Fridag i dag med herlig sol og varme. Startet med å prikle omigjen noen planter. Akeleier og Violer som trengte litt mere armslag, eller "beinspark". Det var også noen som jeg fikk av Lene, som også trengte litt bedre plass. Kose stund med jord og potter, og ute strålte sola.
Etter en rask handle tur så satte jeg meg i solveggen. Jammen skal jeg si at sola varmet, virkelig herlig å kjenne at en tiner opp igjen.
Og mens jeg satt slik og drømte om sommer og sol, så ringte telefonen. Det var fra Pionhagen, og han ville gjerne sende pionene som jeg har bestilt i morgen. Klart jeg syntes det var greit, jeg rydder plass i lysthuset og er super klar for pakke i posten.

Jeg fikk vaska bilen min i dag. I allefall innvendig, så får vi håpe på at spyling kommer snart. Gud, så guffen den er nå. Blir liksom ikke noe bedre slik som føre er nå om dagen, men inni er den nå altså nyvaska, så får vi se hvor lenge den holder seg slik.

Ha en fin kveld videre alle sammen. Jeg er ikke blitt lurt i dag - er du ?

Kommentarer

Ja i dag har det jammen vært flott Vivi. Jeg og Martinus har vært en tur på Strandtorget vi da og så en tur på Plantasjen hvor jeg KUN kjøpte perlite og oasis.
Jasså, så du runder snart 20 år du også? Det blir nok stas.
Nie, jeg har ikke blitt lurt!!!!
Marit sa…
Ja, det er et herlig vær vi har nå om dagen. Fortsatt mye snø igjen, men det minker for hver dag som går. Jeg har heller ikke blitt lurt i dag ;-)
heidi sa…
Du har hatt en herlig dag i dag du også skjønner jeg. Vi må bare nyte denne tida her og det fine været, det er så herlig å ha sommeren foran seg!
Ha en fin kveld Vivi.
Mete sa…
Høres ut til å Ha vært en fantastisk dag! Det er deilig når man kjenner at våren kommer krypende!
Ha en fortsatt god uke!

Og nei, jeg er ikke blitt lurt - tror jeg -)
Ingenting er som å sitte i solveggen og kjenne varmen.

Peoner i posten høres kjekt ut...
Kathrine sa…
Bra dere har vårvær dere også. Nå går det fort framover...både i hagen og med årene vel? ,)

I går tok jeg en runde i hagen, og mista faktisk tellinga på alt som var på vei opp! Det lover bra:) Det er så morsomt, men veldig vått enda. Og sikkert litt frost i bakken også.

:)
Ellen Walnum sa…
Er det ikke deilig du! Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobb er å skifte til hagebuksa mi og komme meg ut i solen:-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne