søndag 28. juni 2009

Travle dager

Det har vært noen travle dager, men nå har jeg funnet sofakroken og PC igjen. En liten oppdatering kommer her.
Onsdag var jeg på besøk hos Merethe, eller fiol fra hagegal. Jeg møtte Hanne, rekkehuset fra hagegal, på Hamar og sammen kjørte vi til Ridabu der Merethe bor. Kjempe koselig å endelig kunne møte dem.
Her er huset til Merethe, et kjempe flott sted hvor en virkelig kan drømme seg bort. Det ble en kjempe flott dag med hageprat, god mat, hagevandring, kaffe og kake og enda mere hagevandring. Håper vi kan møtes igjen, kanskje her på Lillehammer ?
Her et bilde av dammen i hagen min. Etterspurt av fiol og Rekkehuset.

Nå har endelig sommeren kommet og det merkes virkelig i hagen. Nå går det kanskje litt for fort syns jeg. Nå er alt i blomst snart og jeg raser rundt med kamera og vannkanna. Det er ikke mye jeg orker å gjøre i denne varmen, men å gå å nyte det gjør jeg.

Her er noen bilder fra runden jeg tok torsdag kveld.


Fredag etter jobb så reiste vi til Oslo. Ei venninne og jeg har liste over ting som vi skal gjøre sammen i løpet av sommeren, og en av de tingene var å besøke slottet.

Fredag kveld vandret vi på Operataket. Masse folk som både gikk tur og som lå og solte seg.

Etterpå så spiste vi god mat og da var klokken blitt senge tid for de minste barna.
Lørdag koste vi oss i byen. Sein lunsj i slottsparken hvor unga fikk løpt litt rundt i skyggen og lekt litt før vi gikk inn for omvisning på slottet.
I dag har jeg bare kosa meg i hagen. Vannet, vannet og igjen vannet. Planta noen, men skjønte fort at det vart for varmt å drive på i solsteiken. Tok med unga til Vingrom så dem fikk badet litt. Jeg klarte meg med bare å vasse.
Nå er det jobb igjen i morgen, men det nærmer seg snart ferie. Sønnen er ferdig i barnehagen på fredag, mens jeg skal jobbe i 14 dager til.
Ha en flott søndagskveld alle sammen. Nå skal jeg ut på en siste hagevandring før jeg tar kvelden.

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Herlig tid, men varmen gjør at det blomstrer fort av ja.
Har vært nedover sist helg, og nå har to søskenbarn av ungene kommet oppover. Og de sier at det er en helt annen luft her ja, enn i indre deler av østlandet. Med opp mot 30 i skyggen har vi tross alt Nordsjøen der ute som gir oss litt ekstra.

Jeg har ikke orket så mye jeg heller nå. Helleleggingen min har pause. Lukerundene som er så koselige med katten på slep, har bare blitt utsatt. Men det haster jo ikke da..

Koselige dager du har hatt, tross i at det har vært travelt:) Og såstor dam du har!! Min er fyllt opp av planter den da ,)

Ønsker deg en fin uke, og vi tar ferie vi og om 14 dager. Da fær vi nordover:) Helgeland gleder jeg meg til. Hva skal du i ferien? Boltre deg i hagen kanskje? Det er jo ferie det og ja:) Sulle rundt i hagen og bare se det trives og blomstrer.

:)

Rekkehuset sa...

Ja, det var en fin dag hos Fiol - uten tvil! Kommer gjerne til Lillehammer og jeg:-) Mye fint i hagen din nå, og artig med dammen. Ha det fint i varmen, klem Hanne.

Ellea sa...

For en flott dam du har Vivi! Jeg har alltid drømt om en så stor dam, men med min knøttlille hage er det ikke plass. Masse vidunderlige blomster du kunne presentere i dag, takk for titten!

merethe sa...

Tusen takk for kjempekoselig besøk av deg på onsdagen. :) Så flott en dam du har. Ja, vil veldig gjerne komme til deg og se på hagen din. :) Ha en flott uke i varmen :) her går det også i vanning og atter vanning. Men vi får nyte varmen og heller ta igjen litt jobbing når temperaturen tilsier det.

Wenche sa...

Så flott dam, det ønsker jeg meg også. Nydelige blomster, så heldig du er som har den svarte irisen. Den hadde jeg også, men i fjor kom den ikke opp :-(