lørdag 4. juli 2009

5 flotteste i hagen - og en takk

Nå er det virkelig mye som skjer i hagen og jeg løper rundt med kamera hver dag. I drivhuset er det tomater, agurker, blomkål og brocoli i full gang og salaten blir fort spist opp av de firbente dyra som må ha noe godt i varmen.

Jeg har tatt meg ei runde og fem på topp i hagen min pr. i dag kommer her. Vanskelig valg, men nå er det disse jeg gleder meg mest over.

Jeg har lyst til å utfordre ellea og Lene til å vise sine 5 flotteste i hagen.
Jeg har til slutt lyst til å takke Lene for at hun var så snild å kjøpe med en moserose til meg tidligere i vår. Nå er den snart i blomst og da vil nok den være på topp av de flotteste i hagen.

Det blir nok en varm og fin dag i dag også. Jeg nyter dagene og synes varme og sol er helt topp. Ønsker alle en flott lørdag.

9 kommentarer:

Ellea sa...

Nei men så artig da. Den utfordringen nå jeg jo ta! Ut med kamera:-)

Dine fem på topp var jo bare lekre....

Lene fra Lillehammer sa...

Selvfølgelig tar jeg utfordringen, men jeg må vente til det blir kveld, ikke noe særlig å ta bilde når sola skinner på sitt sterkeste. Jeg vil vel tro at jeg ikke får tatt bilde av de mest flotteste jeg har ettersom det er masse som ikke har begynt å blomstre enda, men jeg får ta de som er flotte og som blomstrer nå ihvertfall.
Gled deg til moserosa, min er litt shabby enda og også flere av de andre rosene i rosebedet. Grunn: Lene har kastet på LITT for mange valmuefrø (de dekker nå nesten hele bedet....haha), men jeg vil vente med å dra opp et par hundre av de til jeg ser hva som er hva. Så om ikke så altfor lenge blir det valmueluking til de grader her i gutua.
Ha en strålende lørdag, ser ut til at det blir varmt nå også selv om det er litt mildere enn det har brukt å være, tror det er rundt 27 nå jeg.

Randines hageblogg sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, det kan jo være at jeg får en dille på roser senere.

Flotte bilder av dine favoritter, er nr.3 en Digitalis den hadde så lekre flekker.

Ønsker deg en fin sommerhelg i hagen!

Juni sa...

Dette var fem flotte, ingen tvil. Jeg likte så godt de to nederste liljene. Er det en hvit martagon den siste? Jeg hadde en mørk martagon, men i år kom den opp bare for å visne igjen. Det er den eneste jeg har så jeg håper virkelig den kommer igjen til neste år.

Mete sa...

Ikke rart disse 5 er på topp hos deg - de var lekre alle sammen!

anne - moseplassen sa...

Flott utfordring det der :) Artig å se hva folk synes er de fem fineste.

Den nr fire der, er det martagonlilje? Den så så tykk og andeledes ut. Vakker var den i allefall :) Den siste regner jeg med at er martagonlilje, men?

Rekkehuset sa...

Så nydelige bilder! Nå er visst sommeren over for denne gang her, bare regn nå. Ok, plantene trengte regn, men nå tar vi gjerne mer sol!! Ha en fin uke, klem Hanne.

Elisabeth sa...

Så masse lekkert, en verdig liste ja. Og moserose..det MÅ jeg bare ha. Det er hvertfall helt sikkert!

Kathrine sa...

Wow! Har du fått deg moserose? Den har jeg og tenkt å skaffe meg. Kjempefin!

Fem fine på topp her, men det er ikke lett nei. Alle er jo fine på sin måte. Den hvite krølliljen din var nydelig:)