fredag 25. september 2009

Høstferie

Nå er alt snart pakket og vi er klare for 5 late dager på hytta. Håper høstsola holder seg slik at vi får mange fine turer. Tror nok at fargene er på hell i fjeller, men turer med kaffe og sjokolade går fint ann lell.
Og skulle det bli dager med regn og tåke, så kjøpte vi inn nye spill og tegnesaker i går. Vi skal nok få dagene til å gå likevel.

Håper alle får en flott høstferie om dere skal være hjemme eller borte.

6 kommentarer:

Linnemi sa...

Kos deg! :-)

Randines hageblogg sa...

God høstferie til deg og familien!

Nydelig høstbilde du har lagt inn, virkelig vakkert motiv.

krepsemor sa...

Håper dere får mange fine dager på hytta! Her er enda en uke til vi får høstferie, og det er like greit for været sin skyld :o) Det høljer ned! Kos dere!

Røsslyng sa...

Håper du/dere får en riktig trivelig ferie! :) Her er det ennå en hverdagsuke igjen før høstferien starter, kanskje likegreit slik som været er for tiden...
Forresten et nydelig høstbilde!

Kathrine sa...

Riktig god tur, og kos deg med familien din. Her er ikke høstferien før neste uke. Den er på bare tre dager her.
Flott høstbilde du har tatt! Klem fra meg:))

Kathrine sa...

Hei! Koselig å høre fra deg:) Vi har ikke strøm eller særlig komfor på hytta, så jeg er ikke vant til at andre har det heller,) Hi..
Ble bare så lei av hagebloggen her nå. Trenger en pause ja. Mye annet jeg må rekke, da er det lettere med fotobloggen. og at maleribloggen blir oppdatert.

Hører fra slekta at det er bra vær sørpå. Mor sa det var meldt snø i morgen, lørdag i Gausdal. Vi har hvite topper her i dag, men de forsvinner vel litt utpå her.
Første byhelga vår på lenge, lenge. Litt rart. Vi er så glad i hytta, men denne helga velger vi hjemmet. Min og svigermor sin bursdag skal feries. Jeg liker ikke feringer, svigermor elsker sånne dager. Vi er temmelig forskjellig,men gjør det beste ut av det. Hun er nå dement, så vi tar en dag av gangen.
Ønsker deg en fortsatt fin fin høstferie, Vivi:)
Klem:))