onsdag 14. oktober 2009

Jeg har fått en award

Hyggelig overraskelse på bloggen i dag tidlig. Lene har sendt meg en award.
Tusen takk, Lene. Jeg blir fortsatt litt rørt når dere tenker på meg og sender meg små hilsninger. Jeg håper jeg kan komme på besøk en dag, Lene. Du har jo vært kjempe flink i sommer med både hus og lysthus. Håper vi får til en dag. Setter pris på at du er der.

Jeg vil gjerne sende denne videre til ei som har betydd veldig mye for meg i denne tøffe tia. Vi har fortsatt veldig fin og god kontakt og jeg er veldig glad for at jeg har funnet henne, fiol.
Hvist jeg kan sende den til flere så vil jeg i samme slengen sende den til Kathrine. Flott og omtenksom dame som stadig sender små hilsninger. Fortsett med det. Takk

Nå skal jeg snart til frisøren og farge håret mitt. Spent på hvordan det blir. Jeg har nemlig en frisør som gjør som hun vil, men det blir stort sett kjempe fint. Hun kjenner meg så godt at hun vet hva jeg liker, men vi er aldri redd for å gjøre noe nytt.

Ha en fin dag alle sammen. Her skinner sola fra en skyfri himmel, men det er kaldt.

6 kommentarer:

Iris sa...

Gratulerer med award!
Her er det også iskaldt, jeg liker ikke at det blir såpass kaldt så tidlig. Tror det var minus 6 her i dag. Lykke til hos frisøren. Det er spennende noen ganger å prøve noe helt nytt! Ha en fin dag!

Randines hageblogg sa...

Gratulere fra meg også, med awarden den er deg vel fortjent.

Håper du er fornøyd med ny sveis!

Kathrine sa...

Wow! Så koselig Vivi! Så ikke dette før nå i kveld! Tusen takk:)) Dette setter jeg kjempestor pris på!

Jeg og min sønn har gått langs Nidelva i dag, vi som bor rett ved fjorden, måtte bare ta oss en "andeledestur" denne flotte høstdagen!

TUSEN TAKK nok en gang! Du er herlig, Vivi! En flott bloggvenninne:)
Klem:))))

Mariann S sa...

Den awarden er deg vel unt :), gratulerer. Vi har hatt ett par dagar med flott haustver her oppe no, og det har vore godt etter vekesvis/månedsvis med regn :) Deilig å få stæsja håret en gang i blandt, eg farga håret mitt ganske rødt hin dagen. Eg er ikkje født raudhåra, men født til å vere det ;) :D Ha ei fortsatt fin veke :)

Lene fra Lillehammer sa...

......eller kanskje ei flaske vin selv om jeg ikke er noen stordrikker av det. Hadde vært koselig å sittet inni der og skravla, men jeg tror vi må vente til det blir ferdig først. Nå er det litt ugrett inni der skjønner du.

Elisabeth sa...

Grattis med velfortjent og flott award. Spennende å høre hva slags hårfarge du fikk ;)