torsdag 15. oktober 2009

Torsdag og praktisk talt helg..........

Høstens siste pionbestilling Tenuifolia er postlagt i dag fra Pionhagen og ventes hit om noen dager. Blir nok en pion på vinterlagring i lysthuset, men i følge pionmannen skal det gå helt greit. Heldig var jeg også for jeg hadde bestilt fylt, men så ringte han i dag og de han hadde fått var enkle, så jeg skulle få den for halv pris. Helt greit.

Har hatt min andre behandling med akupunktur i dag og pga av kopping så ser ryggen min ut som et norges kart, men mye grønn skog med vann rundt. Nålene er en ting og ømt blir det av de også, men koppinga tar kaka. I dag var det vondt og ømt, men tydelig at det virker. Jeg er glad jeg ikke skal bruke stroppløs kjole i nærmeste fremtid.

Ellers i dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Kroppen er sliten og jeg har mest lyst til å legge med ned på sofa'n med pledd og bok. Har fått skikkelige lesedilla og leser for tia "Beatles" av Lars Saabye Christensen. Bøkene "Bly" og "Bisettelsen" ligger på vent. Jeg har lest "Beatles" og "Bly" for mange år siden, men er helt klart vert å lese om igjen.

Til slutt vil jeg ønske Merethe lykke til med Kremmerbua.

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Viktig å lytte til kroppen, og ta seg til til å hente tilbake krefter. Det tror jeg er viktige ting for å få et godt liv. Beatles er en kjempeflott bok, nyt den videre :)

merethe sa...

Tusen takk for nydelig award. Jeg ble så glad for den. Så bra at du synes behandlingen hjelper. Det er som Elisabeth sier,viktig å lytte til kroppen din. Og takk for reklamen :) klem fra meg

Randines hageblogg sa...

Jeg er imponert over at du tar akupunktur og ikke minst kopping, håper det hjelper deg.
Peoner er flotte, så de kan du glede deg til...

Ønsker deg en god helg i fred og ro!

Margrethes hus og hage sa...

Takk for koselig hilsen :) Det er deilig med et lunt teppe og fyr på peisen. En god bok er heller ikke å forakte. Har lest Beatles for mange år siden, og likte den kjempegodt.

God bedring til deg :)

Ønsker deg en fin helg videre! Hilsen Margrethe

Lisemoren sa...

Så fint at du var innom hos meg, for nå fant jeg jo deg. Å så fint det var her, det ser ut som om du har en blogg etter mitt hjerte. Jeg liker detaljbilder, som dine av blomstene, og det ser ut som om du liker å skrive. Det gjør jeg og.

Jeg har faktisk også tatt mye akkupunktur, men de der koppene ble jeg aldri venner med. Man ser virkelig ikke ut etterpå. Men jeg og følte at det hjalp. Håper du snart får det bedre. Jeg kommer snart igjen.

Klem fra Lisemoren

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

HEI!
Takk for kommentar på min blogg!
Ser at du er under behandling med akupunktur, håper du har det bedre nå!
Det tar ofte litt tid når kroppen skal fylles med ny energi.
Etter en tid som utbrent, har jeg nå energi til å være mer kreativ.
Så fint at du har drivhus, det ble en ny bod her i år, så jeg håper mine løker og knoller overlever vinteren i bod og kjeller. Drivhus står på min ønskeliste.
Ha en fin uke!:)

Rekkehuset sa...

Det er viktig og riktig å ta det med ro når kroppen trenger det. Å lese er fint tidsfordriv når man skal slappe av! Lenge siden jeg har lest noe særlig, men jeg husker at jeg likte det;-) Ønsker deg god bedring og mange flere fine bøker! Klem fra Hanne. PS!Bilder av huset kommer etterhvert:-)

Mariann S sa...

Hei Vivi. Kom innom bloggen min for ei utfordring :)