Gå til hovedinnhold

Utfordring med bokstaven V

Nok en kjempe flott høstdag og i dar har jeg hatt mange fugler på besøk. Nå ligger kamera i vinduskarmen, klar for plinkskudd.
Bortsett fra å sitte å se på fuglene har jeg vært skikkelig husmor i dag. Rydda og ordna opp igjen i hele huset. Det var ryddig og fint helt til unga kom fra skolen, men men....
Jeg har blitt utfordret av Lene og selvfølgelig må jeg ta den. Nå har jeg ikke verdens beste bokstad og begynne med, men jeg gjorde et forsøk.

Utfordrer 5 personer och berättadet för dem samt personen somutmanat dig. Varje svar måste börjamed första bokstaven i ditt namn.Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn sombörjar med samma bokstavsom ditt, får du inte ge sammasvar som han/hon gjort. Du fårheller inte skriva samma svar 2 ggr.eller skriva ditt namn som svar(förutom fråga 1)

1. Vad heter du: Vivi
2.Ett ord på 4 bokstäver: Visp
3. Flicknamn: Vigdis
4. Pojknamn: Vidar
5. Yrke: Vinduspusser
6. Färg: Violet
7. Klädesplagg: Votter
8. Mat: Viltgryte
9. Sak i badrummet: WC - (her må jeg låne W for det er ikke så mye på badet som begynner med V)
10. Plats/Stad: Voss
11. En orsak att vara sen: Vimsete
12. Något man skriker: Vil ikke, vil ikke....
13. Film: Veiviseren
14. Något man dricker: Vin
15. Band: Vømmøll spellmannslag

16. Djur: Villsvin
17. Gatunamn: Vingarveien ("hovedvegen" på Lillehammers beste vestkant)
18. Bil: Volvo
19. Sång: Vil du være med meg hjem i natt ?


Litt usikker på hvem jeg skal sende den videre til, må komme tilbake til det.
Håper alle har en fin tirsdagskveld.

Kommentarer

Snuffeldyret sa…
Har en utfordring og award til deg i bloggen min!
Kathrine sa…
Ikke lett med disse fuglene utenfor vinduet, men så gøy det er å prøve fotografere de. Det meste blir jo slettet, men ett og annet blinkskudd blir det da:)
I morgen er det od-dag her. Datteren min skal jobbe hjemme for første gang på denne dagen, og vi skal ta andre etasje av huset iallefall. Det skal bli godt! Nå har jeg på følelsen at vi har grodd vel mye ned i alt som lagrer seg der oppe.
Det skal ryddes, vaskes, sorteres og noe blir vel kastet. Soverom har en tendens til å bli lagerrom etterhvert.

Morsom V-lesning,)Ha en fin fin dag videre! Klem:))

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne