Gå til hovedinnhold

Nymalt gang og serviettdilla

Vinterdilla'n er på plass og jeg har fått meg en serviettbyttevenn. Elisabeth spurte på bloggen sin om det var noen som ønsket å bytte servietter, og da var ikke sein med å sende henne en mail. Jeg har samlet servietter i mange år og dette var jo helt i blinken for meg.
Så nå har jeg fått min første pakke fra henne og jeg har sendt en pakke til henne. Dette er jo reine juleaften og alle dager på en gang.
Flott med en vinterdilla som egentlig ikke krever så veldig mye. Kommer jeg over noen servietter som jeg liker, så kjøper jeg dem. Er jeg borte hos noen så blir det alltids noen servietter med hjem. En hyggelig og uskyldig hobby.
Fant ut at jeg skulle telle hvor mange servitter jeg har
996 stk - forskjellige
Her er noen bilder.

Temmelig fult, må på Europris å kjøpe ei ny kasse.
Her er noen jeg fikk fra Elisabeth.

Da jeg var i Oslo i fjor var jeg innom Panduro og kjøpte med meg noen.

Her er tellinga i gang. 20 i hver bunke.
Det finnes utrolig mange flotte fine servietter. Det er nesten som å handle frø, man får liksom aldri nok.
Selv om gangen ikke helt er ferdig, så har jeg tatt noen bilder. Mangler fortsatt noen lister og panel på veggen pga. noen strømledninger, men det er under arbeid. Resultatet ser dere jo likevel.
Litt pynt har jeg fått inn i gangen. Blomsten fikk gubben av ei venninne av meg, for at han er så snild å hjelper henne med bilen. Den passet jo kjempe fint til den hvite veggen.

En knagg med litt pynt. Litt hagerellatert må jeg jo ha med.

Her er komoden som jeg kjøpte på Gjenbruket for 200 kr. Gubben fikk skifta beslag og det ble kjempe fint. Her har ungene hver sin korg med luer og votter.
Hattehylla har jeg også mala. Den skal unga bruke.

Den super flotte Tildaengelen som jeg har fått tilsendt av verdens beste hagevenn Merete. Den er så fin og passet perfekt i gangen.

Her er skapet som vi voksne skal bruke. Dørene var syrebeisa og veldig mørke, men etter en omgang med malekosten ble dem riktig så flotte.

Dørene og brysningen på veggen er i Caffelatte, mens veggen er eggehvit. To fine farger sammen.
Ja, det var mitt maleprosjekt. Nå ligger kosten på vent til over jul, så får vi se om vi går på den innerste gangen også.
Nå skal jeg kose meg med kakao, fyr på peisen og boka mi. Gubben er ute, sønn på kino med kamerat og frøkna er på skytetrening med pappa'n sin.
Ha en flott onsdagskveld alle sammen.
En ekstra liten hilsen til mine kjære som er i Thailand på ferie.

Kommentarer

Kathrine sa…
Riktig så fin ble gangen din! Ingenting er verre enn syrebeiset treverk,) Lyst og flott i gangen din nå!

Apropo fuglmating, så har jeg to matere fra Plantasjen til 99.- stk. Smal nettingsak med avtagbart lokk men opphengstråd i.Den kan du legge skallfrie nøtter nedi. Lite søl, og der kommer ikke kråke og skjære til(vi har en kråkeflokk på over 2000.-stk på gården ovenfor her. Ja, helt sant!En av de største i Norge)Og endel skjærer også.
Den ene materen står to meter unna huset så alt overskudd lander i et bed. Den andre rett utenfor kjøkkenvinduet sånn at eventuelle rester detter bak leveggen der. Noe må en rekne med av avfall og avføring. Jeg bruker salmiakkvann og hansker innimellom og vasker oppå leveggen.
Går veldig bra matingen her, og solsikkefrø får de bare innimellom. Det går i nøtter her. Mye renere.

Servietter ja! Har noen hundre jeg og, eller ungene fikk dem etterhvert. Jeg jobbet i en butikk før(som har Trondheims største utvalg av servietter)Og da vi pakket opp, var det med prøveservietter i hver pakke. Utrolig mange fine ja.
Ha en fin kveld:)

Klem:))
krepsemor sa…
Servietter samlet jeg på som lita jente, og byttet til meg mange fine! Syns forresten serviettene var mer spesielle da enn nå, men det er kanskje bare tull;o) Mon tro hvor det ble av dem???
Kommoden i gangen din ble veldig fin med nye beslag og nymalt! Og så har det blitt så fint og lyst med mye fint stash! Det blir fint når du skal pynte til jul! Ha en fin kveld!
... sa…
Så fin gangen din ble, riktig lys og flott!
Artig med servietter. Jeg sparte da jeg var liten, og hadde et par esker fulle. Hvor de er blitt av vet jeg jammen ikke... Ungene samlet også da de var litt yngre, og deres esker har vi på kottet. Artig hobby :)
Mariann S sa…
Oj, kor mange flotte serviettar du har :)
Eg samla også serviettar når eg var lita, hadde mange fulle skoesker. Dei vart desverre kasta en eller annen gang når eg ar lei av dei... tenk so dumt då. Ønsker deg ein fin dag :)
Rekkehuset sa…
Gangen din ble kjempefin! Kan tenke meg den ble mye lysere når du fikk malt alt:-) Lurer forresten litt på hvor det ble av min serviettsamling...kanskje jeg skal begynne å ta vare på en av hver av de jeg kjøper i en egen eske jeg kan merke med "vivi" og så får du den neste gang vi treffes:-) Klem fra Hanne.
Kjempefin nymalt gang og innredning.
Hyggelig med serviettsamling som høstdille, kjekt å se alle de flotte de som du har og de du bytter til deg.

Ha en fin novemberdag!
Elisabeth sa…
HURRA!!! så godt at du likte serviettene. Jeg likte hvertfall alle jeg fikk av deg! Tusen takk igjen!!
Fantastisk skap i gangen din også, du er jo kjempedyktig og ikke minst har du god smak ;)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne