fredag 4. desember 2009

Det er helg igjen...

.. og jeg har heller ikke nå tatt helgevask, men jeg har bakt 2 slag i dag. Jeg har matet småfuglene, for de spiser uannsett vær og vind. Jeg har vaske gangen for tina snø/søle og jeg har bakt brød.
Kontroll på jula, ja, den får jeg sikkert i løpet av neste uke.
Alle i huset er vaksinert for svin, og det er hjemme alene kveld for minsten og meg.

Det er helg og jeg ønsker alle min bloggvenner en riktig god helg - 2.søndag i advent.

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Hei:) Helgevask? Hva er det? Vet du, det sluttet jeg med når ungene var 8 og 4 år. Da ble det bare "når det trengs" ja. Men fuglene glemmer en ikke.
Vi har barmark her, enda. Men det er snø på hytta heldigvis. Må belage oss med pulk eller sekker når vi skal dit på vinterstid. Veien stenges da. Greit nok, en kan alltids gå en mil eller to, enda,)

Lite blogging til meg disse dagene, eneste er fotobloggen som er mest aktiv. Minsten har ikke vært bra, litt reaksjon etter vaksinen(som vi valgte etter hjerteoperasjonen hans)og litt etter en overnattingstur på ei hytte som var ulidelig kald på gulvet. Men sånt må en tåle,)
Vi har hatt noen rolige dager innomhus:)

Kontroll på jula har jeg sikkert, ..litt ut på her. Vasker meg iallefall ikke ut av mitt gode skinn:=)

Ønsker deg en fin fin helg, Vivi:))) Alltid koselig å høre fra deg. Klem klem:)

Elsa sa...

Helgevask? Hva er det? Her blir det støvsugeren som får ta jobben. Selv går jeg rundt som et vrak etter at jeg ramla i kjellertrappa her om dagen.
Det er nå noen uker igjen til jul, så det blir vek jul her i huset i år også. Men med litt mindre baking og vasking. Jula kommer likevel.
Og om noen uker snur sola også:)

Ha en kjempekoselig adventshelg!

merethe sa...

God helg kjære vivi. :)

Mariann S sa...

Helgevask hi hi - vaska i fjor til jul, so har eg vaska til jul no i år hi hi. Eg bakar og står i og høyrer julemusikk til gubben blir sprø ;)
No er alle møblane ferdig malte også, so no er det slutt på å gå i oljemalings'rus' ;)
Ønsker deg ei fin adventshelg VIvi :)