Gå til hovedinnhold

Godt nytt år til alle bloggvenner

Ett nytt år nærmer seg og vi er klarer.
Klare for blanke ark og håp om ett fint år.
I året som har gått har vi lært, opplevd og fått erfaring om at livet bringer med seg både glede og sorg.
Vi skal fortsette å ta vare på hverandre og folk vi har rundt oss.
Nå er maten satt i ovnen, bordet er pyntet og sønnen i huset er super spent på det store smellet.


Jeg ønsker alle der ute ett riktig godt nytt år. Takk for ett hyggelig bloggår, med koselige kommentarer fra dere venner.
Jeg gleder meg veldig til ett nytt hage år, og jeg har allerede masse planer for hagen. Frø som skal sås har jeg ikke kommet til enda, men tror nok at det kommer til å bli noen potter i år også.
Kulda har satt seg og jeg kjemper hardt med bobleplast og varmeovn i lysthuset om dagen. Det har nok vært en tanke kaldt der,så jeg er spent på hvor mange som overlever.
Jeg har bestemt meg for at det kommer ikke til å bli kjøpt igjen nye, for det krever litt pass på vinteren. Pelliser og Fuchsia er nok dem det har gått verst utover. Vi krysser fingrene for at noen har klart seg.

Til slutt en nytt års hilsen fra nissen.
GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN

Kommentarer

Ellen Walnum sa…
Godt nytt år til deg Vivi! Har hatt en lang bloggpause men håper å være tilbake i det nye året:)
Anonym sa…
Godt nyttår! Måtte det nye bringe sol, gode temperaturer og kun regn om natta.
Unknown sa…
Godt nyttår fra TurboLottes rot også!
Mariann S sa…
Tusen takk for fine ord i bloggen min Vivi :)
Eg ønsker deg ett riktig godt nytt år og kos deg i det som er igjen av det gamle :)
No blir dagane stadig lysare og snart begynner det igjen å spire og gro ute. Deilig å tenke på alt vi har framfor oss i hagen :) Klem.
Hei kjære Vivi! Nå ser jeg du virkelig har pynta til nyttårsfeiring så da regner jeg med at dere skal kose dere skikkelig i kveld. Selv tar vi det helt med ro og det drøyer ikke så lenge før jeg gir Mossepus en liten beroligende pille slik at han får slappet av. Hører nemlig at de allerede har begynt å sende opp raketter og han er rimelig stressa nå.
Nå begynner haginga for fult igjen snart og som du har fått med deg har jeg bestilt frø. Den første frøsåinga ble forøvrig utført på annekset i dag, dog bare 10 potter og det er vel ikke helt likt meg.
Godt nytt år til deg og dine Vivi!
ASSA sa…
Ønsker deg et riktig GODT NYTTÅR!
Ønsker deg et fint nytt hageår!
krepsemor sa…
Ønsker deg et godt nytt år, og lykke til med alle dine hageplaner ;o)
Det er deilig å tenke på at det nå står en ny vår på trappene!
Elsa sa…
Godt nytt år til deg også.
det er så godt at det nå går mot lysere tider og mot et nytt hageår. Kjenner hagegleden begynner å komme tilbake etter at jeg ble skikkelig hagelei i høst.
Kathrine sa…
Riktig godt nytt år, Vivi! Ny vår kommer om litt, skal bli spennende og koselig å følge deg dette året også.
Klem klem:))
Beth sa…
Godt NyttÅr til deg
fra Beth`s småting!
God fortsättning.
Hur i hela världen hamnade jag här??
Kul och vilken fin trädgård du har!
hagegalen är vi nog lite till mans.
Ha en bra dag
Annika
Litt sen men god nyttårshilsen fra meg, gleder meg til å se hva det nye året bringer av hagefryd :)
Merethe sa…
Kjære vivi. Takk for varmende ord. Gleder meg til å følge deg både her på bloggen og kanskje med besøk hos deg :) Med sol og varme kommer lysten til å dra på tur :) klem til deg også snakkes vi..
Livet det byr på alt, ikke sant? Ønsker deg mange gode dager i det nye året, Vivi!
Elisabeth sa…
GOdt nytt år til deg, Viviann. Vi håper det blir både et godt plante og serviettår for oss begge ;)
Fyrer med parafinovn i lysthuset mitt om dagen, det er det eneste som duger når gradestokken kryper under -25 brrrrrrrr...

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne