Gå til hovedinnhold

Nå lengter jeg etter våren

Nå har kulda vært her lenge nok,og nå er jeg lei. Nå lengter jeg etter våren, spirer, jord og stein. Lengter etter hagen min og alle mine prosjekter.
Nå er jeg lei av å bare sitte inne. Stappe i seg sjokolade og kaker. Kroppen hyler etter bevegelse, den vil ha mere enn bare å gå etter ved.
Frøboksen er tatt fram, men det er ingen som skal ha kuldebehandling, så jeg må nok vente litt til før frøene skal i jorda.
Jeg leser gamle hageblader og bøker bare for å få litt sommer følelse.
Her er noen bilder som det går ann å drømme seg litt bort i.
Ønsker alle mine hagevenner en VARM helg.





Håper du likte bildene og drømmen om sommeren.

Kommentarer

Merethe sa…
Jeg drømmer også om våren nå. :) Det eneste bra med dette været er at sola er fremme om dagen. Men nå er det på tide at det blir litt varmere igjen. Har tatt frem symaskinen og syr ting av rosestoffer. Sommerlig og lette. :) GOd helg til deg Vivi. klem
Ellen Walnum sa…
Jeg er så enig så enig Vivi. Nå lengter jeg også etter våren!
Enn så lenge må vi nok kose oss med hagebilder, bøker og planlegging.
Takk for vakre bilder av vakre blomster.

Ha en fin helg Vivi!
krepsemor sa…
Nydelige bilder av flotte blomster! Samme her, jeg lengter også etter våren, men det er jo så lenge til ennå!!! Jeg er så utålmodig......Må vel prøve å tenke på noe annet. Jeg hadde tenkt å få tak i såjord denne helgen, men det er jo så svinaktig kaldt at det haster på en måte ikke likevel! Jeg har sådd blodbeger, og skal så violer!
Ha en hyggelig lørdagskveld, Vivi!
Hei på deg min venn! Herlige bilder og særlig bildet av valmuen, den var super lekker. Jeg savner også å kunne drive ute selv selv om jeg trodde for en stund siden at jeg hadde mistet hageinteressen. Men nå har den trådd for fult til igjen og kanskje skyldes det spirene av stokkrosenfrøene som endelig har dukket opp i potta. Så nå har jeg fått plassert de på annekset og i dag monterte jeg også opp plantelyset. Så drøyer det vel ikke så lenge før kasse med frø som står ute blir plassert på badet så da er det bare å vente på enda flere spirer.
Ønsker deg en trivelig kveld Vivi og vi får trøste oss med at i dag var det BARE 19 kalde her.
Klems
Unknown sa…
Åee..koser meg med bildene dine, sommer, sol , blomster og varme, ja det er noe å lengte etter i disse kuldetidene. Men solen har snudd, og våren ER på vei!!!
Rekkehuset sa…
Ja Vivi, jeg har så smått begynt å glede meg til vår og sommer jeg også. Har vært kaldt leeenge nå synes jeg. Men samtidig er det jo flott ute også:-) Jeg gleder meg til å være mer ute, ha på (særlig ungene) mindre klær og få de lange lyse kveldene igjen. Har jo også en masse hagearbeid å se fram til, nesten sånn at jeg blir litt motløs.. Ha en fin uke, klem fra Hanne.
Kathrine sa…
Plutselig så er den her, våren:) Jeg er ikke helt ferdig med vinteren enda, og nå har det vært så flott her! Trøsten med kulden er at mange snegler og annet utøy fryser ihjel.
Fine bilder du har av en årstid som kommer nærmere og nærmere:)

Et tips kanskje? For noen år siden i februar, tegnet jeg hagen på papir sett fra oven. Tegnet inn huset, hekkene og rabattene. Skrev inn alle plantenavn/busker/trær.. Så ut i hagen og prøvde huske hva som var der og hva som lå under der. Morsomt! Så når våren og sommeren kom, så hadde jeg nesten alt rett. Mye var og glemt, som ble notert på hagekartet etterhvert.
Fint å ta fram igjen og fortsette å notere/tegne inn.

Ønsker deg en fin fin uke, Vivi. Klem fra meg:))

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne