torsdag 18. februar 2010

Nei, jeg har bestilt fra Bakker....

Ja, så gikk denne lovnaden i dass også. Jeg hadde nemlig lovet meg selv at jeg ikke skal bestille noe som helst fra Bakker, men når man kjeder seg på jobb sammen med ei som også er litt "gal", så må det gå som det har gått. En liten søt bestilling ble i går sendt og der ble det bestilt bl.a. Denne rosen. Koster kun 99,- og må prøves. Veldig fin da, her prøver jeg å oppmuntre meg selv.
Kjempekragen og denne fuchsia'n ble også bestilt. Vi får håpe vi er heldige med varene og gleder oss allerede til levering.

Ellers så går dagene fort. Jobb, husarbeid og nedtelling til så-tid. Til helga skal jeg rydde og ordne opp i lysthuset. Klippe ned pelliser og fuchsia og sette opp litt lys. Gleder meg !!

I dag har jeg fått pakke med servietter i posten og jeg aner ikke hvem det er som har sendt den. Avs. er Lillebolles mamma - med postnr. 3420 eller 5420. Det er skrevet med tursj og litt vanskelig å lese. Er det noen som har sendt meg servietter, så vil jeg gjerne vite hvem det er. Setter veldig pris på å få slike pakker, men jeg vil ha et navn å takke.

Snart er det helg. HURRA !!!

8 kommentarer:

Beth sa...

Gjett om jeg gleder meg til å se din vakre blomstrende sommerhage?
Skulle ønske jeg var halvparten så flink som deg med hagearbeide...
Det kommer til å bli en drøm av blomster hos deg...:-))

Klem Beth...

Vivi sa...

Tusen takk for det, Beth. Jeg må legge ut bilder da vet du, så du virkelig får fulgt med meg i sommer.

Sigrid sa...

Det bor ei dame på Lierskogen med kallenavn Snuffeldyret. Kan det stemme med postnummeret?

Snuffeldyret sa...

Sigrid da.. Shhhhhh

Jeg er vel avslørt da.

Vivi; Håper det var noen servietter i pakka som du ikke hadde fra før.

Hilsen ex serviettsamler

merethe sa...

Først vil jeg takke deg for en utrolig varmende kommentar hos meg. Husk at det er helt gjennsidig Vivi. Er så glad for å ha blitt kjent med deg. KLEMMMMMM
jeg forstår godt at det gikk en bestilling til Bakker. Det du har bestilt er jo bare så nydelig. En slik rose har jeg aldri sett. Spennende å følge den hos deg for å se hvordan den er. Ønsker deg en god helg som er rett rundt hjørnet.

krepsemor sa...

Nydelig rose! Var det ikke en slik Orchis hadde kjøpt også? Mente han hadde et innlegg om denne! Og kjempekragen var nydelig, fuchsiaen likeså! Spennende blåfarge på den! Har dere hatt problemer med Bakker altså? Jeg har aldri bestilt noe derfra!
Jeg holder på og prikler for fullt! Tror ikke jeg har satt meg ned før nå, etterat jeg kom fra arbeid ;o) Blir så ivrig!
Ha det fint!

New Dawn sa...

Jeg har ikke bestilt fra Bakker på flere år, men rosa var skikkelig lekker.
Hmmm kanskje jeg skal gi de en sjangse til....

Viviann sa...

Vi må jo bare prøve, vet du New Dawn. Går det ikke, så går det ikke, men tenk om den blir super fin. Det må vi ikke gå glipp av. Det er ingen ting som skal være uprøvd.