Gå til hovedinnhold

I dag kom den - gud så flott den er

Måtte bare vise dere den ny utsprugne Irisen.
Lekkerbisken!!

Iris Galant Moment

Kommentarer

Anonym sa…
Så nydelig.
For en flott hage du har med mange nydelige planter.
Ønsker deg en fortsatt fin uke.
krepsemor sa…
Nydelig Vivi! All grunn tli å være stolt av den! Iriser er blir en "må ha" plante her hos meg også! Nå har jeg 1 stk! Den er lilla som din, men vet ikke hva den heter!
Beth sa…
Så flott!
Hagen din er jo som en drøm...

Klem Beth...
Kathrine sa…
Wow! Så flott da! Skikkelig lekkerbisken ja. Jeg og gleder meg til to nye iriser jeg ikke har sett i blomst før.

Og så må jeg si du står i med nye bed:) Har man ikke plass, så lager en jo mere selvsagt. Skal bli morro å følge deg utover med de nye plantene og ikke minst, rosene. Roser er flott!
Ha fine dager, vivi. Nå skal jeg ut i hagen på morgenrunden min i sola. Klem:)
Snuffeldyret sa…
Ja, den var riktig så lekker!
Merethe sa…
Helt rålekker ja. :)Du har det så nydelig i hagen din...håper på en titt i sommer ;) Så godt å være ute i hagen nå om dagen. Nå har jeg laget et nytt bedd og flyttet mange stauder. Gøy :)) Gleder meg til vi skal på tur :)
Og hos deg blomstrer både det ene og det andre. Jeg er skuffet over de få irisene som har kommet jeg da, med unntak av noen blå, men ellers er de andre blasse. Jeg likte også veldig godt en del av rosene du hadde kjøpt da, særlig var Nadia Renaissance veldig Lene da. Moje Hammarberg har jeg noen av selv og den er jo flott da. Men Stanwell Perpetual er jeg superskuffet over. Det er en del år siden jeg kjøpte den men den har aldri gjort noe særlig ut av seg. Men til våren igjen flytter jeg den så får vi se om den oppfører seg bedre.
Jaja Vivi, da får vi belage oss på en dag med regn, her har det forresten så vidt begynt og været i morgen så jo helt elendig ut. Men egentlig er det jo bare bra for hagen da.
Ha en fortsatt flott uke Vivi`n!
heidi sa…
Wow! Helt nydelig... den vil jeg ha. ;D Har tre liljeplanter som blomstrer for første gang nå i sommer... Ønsker meg nok flere etterhvert ja. Kos deg med den fine hagen din.
Linda sa…
Å så flott:)
Sååå vacker!!! :o)
Ha en finfin vecka,
Lydia
Wenche sa…
Den var bare rålekker
Det är nog bland de vackraste jag sett!! VIlken underbar och annorlunda färg:-)

Ha det gott Vivi!
Hillevi

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne