tirsdag 3. august 2010

På rundtur med kamera

Status i hagen 3.august 2010
Det er frodig og fint og jeg er veldig glad i hagen min.

Tok meg en liten tur med kamera nå i kveld og her kommer resultatet.

Det går ikke så fort for seg her om dagen, for jeg har vært litt feber syk i noen dager. Nå føler jeg at tiden snart er inne for å bli frisk, for det er så mye jeg skulle ha gjort ute.
Det er virkelig liljenes tid i hagen nå om dagen. Jeg liker veldig godt liljer og skal nok plante noen flere til høsten.

Endelig så er det noen dagliljer som har funnet ut at dem skal blomstre.
Hemerocallis Jason Salter.
Til slutt vi jeg sende en liten hilsen til Lene. For når jeg ligger febersyk på sofan, så tikker det inn melding om overskudd av stauder. Tusen takk, Lene. Bedre medisin kan vel ikke en hagegal få.
Nå er det siste ferie uka mi og jeg skulle ønske vi hadde hatt litt mere sol, men vi får ikke gjort så mye med det. Jeg trøster meg med at det enda er lenge igjen av hagesesongen.
Ha en fortsatt fin uke alle sammen.

9 kommentarer:

Bente sa...

Så nydelig dere har det i hagen!
Jeg er også veldig glad i liljer, og planlegger å kjøpe flere til høsten.
Ønsker deg god bedring.
Klem fra Bente

Parkvegens Hageglede sa...

Skjønner godt at du er glad i hagen din. Det er veldig vakkert hos deg!Ser at du er ekspert på flotte liljer, dekker du de om vinteren, eller hva?

Tove sa...

Flotte liler i blomst hos deg :-) God bedring fra andre sida ta åsen.

Vivi sa...

Nei, jeg dekker ikke med noe over liljene om vinteren. De får jo litt av de visne staudene rundt da, men ellers ingen ting. Går helt greit, selv om noen er blitt borte med åra.

Wenche sa...

Takk for titten, masse nydelig i blomst hos deg nå. Nydelige liljer.

Ønsker deg god bedring Vivi, håper feberen gir seg fort :-)

Mia sa...

Nog är det flott hos dig, praktfullt. Inte ser du ut att ha förlorat liljorna heller, så otroligt många du har, och både till vänster och höger i bildet. Semester är skönt men man hinner lite, i varje fall något på kvällarna också, du har ju en massa nya stauder att hämta och planta, bara se och bli frisk igen :)

Bare Mio sa...

Nydelige bilder fra en nydelig hage.
Ønsker deg god bedring.
Klem fra Mio

Jorunn Elizabeth sa...

Nydelige bilder av hagen din. Liker spesielt den første lilja, den store hvite. God bedring. Håper du blir fin i formen raskt.

Kathrine sa...

Nydelig hage! Men har du blitt syk og fått lungebetennelse? Hørtes ikke bra ut, vivi.
Ønsker deg riktig god bedring, og håper du får nyte hagen din videre i august:)Det fortjener du. Ingenting er som en hageøkt, det å se blomstene blomstre og hagen ta form.

Klem fra Kathrine:-)