Gå til hovedinnhold

Lenge siden sist

Nå var det jammen lenge siden jeg har vært her inne. Ikke vet jeg hva jeg har brukt tiden til, men nå som det lakker og lir mot vår så blir det vel mere tenker jeg.
Jula har vært her og i dag starter vi på ett nytt år. Nye løfter, nye forventninger, nye skuffelser og forhåpentligvis nye overraskelser. Ny hagesesong går vi også i vente og ikke minst frøsesong med spiring, prikling og overskuddsplanter. Har ikke helt bestemt meg for hvordan frøsesongen skal bli, den har liksom ikke helt tatt taket, men ønskeliste har jeg skrevet.
Noen potter står jo ute allerede fra i høst og der er forventningene store. Har liksom aldri før fått til overvintringssåing, men vi prøver oss stadig og er like optimistiske hvert år.
Den som intet våger - intet vinner.
Julen 2010 har vært avslappende med altfor mye gotteri.
Her er noen bilder.
Slik ble bordet dekket. I år var vi 7 stk til midag og vi hadde en fin juleaften.

Julevindu til sønnen i huset. Det er hans ansvar å lage nisselandsby med julekrybbe.

Jeg kjøper alltid nye nisser og denne er den sist innkjøpte. Den har fått ansvaret for pakkene under treet.


Nå ønsker vi ett nytt år velkommen og starter det med eksamen. Jeg har tatt et halvårsstudie på Høgskolen i Lillehammer i høst (Elektronisk arkiv) og avslutter nå med eksamen fra 3.jan - 24.jan. Må innrømme at jeg skal være veldig glad den 24. kl. 1400. Det var veldig lærerikt og spennende, men å være student samtidig med full jobb, hus og barn. Ja, det er siste gang jeg gjør.

Ønsker alle ett riktig godt nytt år og håp om en flott vår og en god hagesesong.





Kommentarer

Linda sa…
Hyggelig med et innlegg fra deg igjen:) Jeg har ikke vært den ivrigste på bloggen selv... hagen sover jo liksom nå... men snart, så skjer det masse:)Jeg ønsker deg en hyggelig nyttårskveld, og et masse masse godt år:) Klem
Lykke til med eksamen og et nytt hageår!
Merethe sa…
Kjære Vivi.
SÅ koselig det er å kjenne deg.Og jeg gleder meg til sommern når Hanne og jeg skal komme til deg.
Tusen takk for alle de koselige hilsene du har lagt igjen på bloggen min. Og koselige mailer.
Vil ønske deg og dine et GODT NYTT ÅR. Mange klemmer fra Merethe

pst....lykke til med eksamen. Det kommer til å gå så bra!!
Mariann sa…
Nytt år, nye muligheter.
Lykke til med eksamen.

Godt nytt år!
AnitaH2 sa…
Kloke tanker du har gjort deg om jobb og studier, viktig å sortere!
Lykke til med eksamen.
(Min siste eksamen var i en mai, en vakker og varm mai attpåtil, og dét bestemte jeg meg for at jeg i alle fall ALDRI mer ville ofre.)
Godt nytt hageår til deg, og lykke til med eksamen. jeg har nå startet såingen, og gleder meg til vår og sommer.
Ellen Walnum sa…
Å så hyggelig det var å høre fra deg igjen Vivi:) Godt nytt år til deg, og ikke minst, lykke til med eksamen!!
Tove sa…
Godt nytt år til deg og dine også :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne