fredag 18. februar 2011

Bestilling fra Zimtrade

Sent i går kveld ble en bestilling sendt til Zimtrade og alt jeg hadde på ønskelista ble med :-)
Så ble det knoller på meg igjen da, håper bare det går bra! De knollene som jeg har på overvintring nå, ligger i sakflis og høy pakket godt inn i aviser og bobleplast. Jeg passet godt på at de var gode og tørre før jeg pakket dem ned. Det er råte som har tatt knekken på dem jeg har hatt før, så jeg har da lært noe i løpet av åra.
Urtene har spira siden sist og er nå flyttet til bedre lys. I dag skal jeg sette ned flere stiklinger av pelliser og rydde meg frem til drivhuset for å hente flere potter. Det har det ikke vært måket før i vinter, så der venter deg en skikkelig jobb på meg.
Ellers så skal helga brukes til et besøk på Hunderfossen familiepark, Kristin og Håkon lekene i Vingar parken og et koselig besøk på tampen av søndagen.
Ha en koselig helg alle sammen.

4 kommentarer:

Mia sa...

Georginer är så kul på sensommaren när inte mycket annat blomstrar,jag skulle gärna haft flera, men hos dere på Lhr har väl inte sniglarna kommit ännu,eller? och iris, flott. Måke har jeg husket på hele vintern for en gang skull, ikke till veksthus då, för det har jag ju inte, men runt huset så jag kommer fram i hagen till våren. Men det är ju en bra trim (i fint väder..). Ha en fin helg :)

merethe sa...

Nå kom jeg på at jeg har også georgineknoller liggende til lagring...hm...lurer på hvordan det er med dem? Får sjekke det etterpå. God lørdag Vivi :) klem

Randines hageblogg sa...

Vel overstått eksamen Vivi, flott levert.
Lykke til med georginene og ha en fin helg!

krepsemor sa...

Dahlia, ja! Jeg har overvintret noen knoller, og det er alltid like spennende om de våkner til liv! Noen har jeg jo sådd også, for å være på den sikre siden =)
Så flotte Iris du har bestilt!
Her er det knapt 20 cm med snø, så vi slipper å måke =) Men det kan komme mye sne enda!
Ha en fin helg!