Gå til hovedinnhold

Oppussing fortsetter.......

Skal ikke si at jeg har fått dilla på oppussing, for det er å ta for hardt i. Men at jeg syns det er gøy å pynte og dille når det er ferdig, ja det er sant.
Slik ble da komoden som jeg mala. På veggen her har jeg da tenkt å bruke den vindusramma som jeg skrev om sist, men når det blir avhenger av gubben for den er vist lagra på lofte på garasjen.
Er veldig fornøyd med denne, men spørsmålet er hvor lenge det er så ryddig på den :-)
Her har vi fru dokke som har fått plass i skapet. Her kan hun sitte å følge med oss!

På stuebordet måtte jeg også ha noe nytt! På Nille fant jeg lys og en flott pyntetallerken og etter en tur på Plantasjen i dag ble det en blomst!
Frøkna i huset synes jeg skal ha lyslilla gardiner, så jeg prøver meg fram med lilla lys først. Og det er jo ganske fint!
Jeg har kjøpt meg 3 sekker med jord i dag også. Pelliser skal få ny jord og prikling står for tur i kommende uke.
Dette var da en fortsettelse av oppussingen min og mere blir det sikkert etter hvert.

Kommentarer

krepsemor sa…
Det ble jo kjempefint ;o) Kanskje jeg også må male litt. Det blir mye finere med hvitmalte skap, og jeg har også noen trehvite her! Hmmmm, ja! Det må jeg definitivt gjøre!
Mia sa…
Så fräscht och fint det ser ut.Lite nya färger och det känns så rent. Nu går du ljusare tider i möte :)
Røsslyng sa…
Herlig med litt fornøyelse innendørs mens man venter på våren.
Selv har jeg hatt en mørkrød vegg jeg har irritert meg over i åresvis, men endelig fått malt om og jammen er det godt med litt forandring.
Lykke til med videre innredning og oppussing og ha en super uke :)
Beth sa…
Jeg malte også en sånn kommode før jul, ble jo såå søt hvit? Min fikk hvite keramikk-knotter med roser på...
Og lilla er en delikat og lekker farge... Ble fint på stuebordet ditt nå.
Så arig dukke som du har, den liker jeg godt...
Kathrine sa…
Koselig med oppussing:) Og stua måtte bli stor og lys ja!
Godt det våres til deg også, selv om det er igjen mye snø.
Har du sådd noe mere da? Vet du bestilte mye frø, så det blir spennende å se hva det blir av det:)
Ha en fin dag, Vivi!
Vårklem:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne