Gå til hovedinnhold

Prosjekt vegg og tallerkenhylle

Ute skinner sola og det drypper fra taken. Endelig ser det ut til at våren er kommet og det føles herlig!
Har fått prikla noen urter i dag og skifta jord på alle pellisene.
Timian og Oregano er noe av det minste jeg har prikla noen gang, bortsett fra valmuer. Fingran føltes som tømmerstokker, men jeg fikk da trykka noen nedi jorda og håper dem kommer seg!
Selv om sola skinte så ble dagen brukt til inne arbeid og endelig gikk kjøkkenveggen.

Slik var det etter frokosten i dag. Her ser dere også den grønnfargen som var i hele stua. Sittebenken er laget av bestefaren til gubben.

Her er vi igang - eller gubben i allefall!

Og slik ble det. Bak benken skal det males som ellers i stua. Overgangen til det røde kjøkken jobbes det med. Jeg har lyst på en liten brytning på kjøkkenet, slik at ikke alt blir hvitt. Jeg har jo hvit kjøkkeninnredning også. Jeg tenker kanskje en lys farge som går mot litt grått??? veldig usikker for vi skal velge fliser som også skal gå til fargen. Vi får se!! Må tenke på dette, eller kanskje det er noen som har forslag til farge?


Prosjekt tallerkenhylle!
Når vi først har malekosten fremme som maler jeg det vi har! Denne tallerkenhylla har hengt på kjøkkenet, men nå skal den få en ansiktsoppløftning!
Her står den til tørk. Malt i Cafe Latte!

Her er litt dill-dall når hylla er hengt opp.
Noen flotte gamle pyntetallerkner som fortsatt skal pryde veggen!
Og slik ble altså resultatet. Jeg er veldig fornøyd med jobben jeg har gjort.
Det var her jeg hadde tenkt å bruke denne vindusramma som jeg har skrevet om før, men det ble helt feil når jeg hadde den inne på prøve. Så den står igjen ute i boden, så får vi heller bruke den til noe annet!
Gleder meg veldig til at alt blir ferdig, men nå ser jeg liksom lyset i malingsbøtta!
Ny uke i morgen og jeg ønsker alle sammen en flott vårlig og solrik uke!

Kommentarer

Kathrine sa…
Tør nesten ikke si det, men gult kjøkken, det finnes maaange varianter av gult, gult/hvitt, er flott!
Og om du er glad i grønt, så er en lys vårgrønn flott også.
Og en grå veggfarge som går mot gult, liver opp et rom i vinterhalvåret også. Halve året er jo mørkt, så en helt grå vegg blir kanskje litt død?

Ellers så har jeg litt sans for at bare en vegg males i en flott farge i et rom, og resten er hvitt. Har en venninne som gjør det, og det huset er bare så flott! Frister meg ja.

Uannsett, det blir nok bra til deg, Vivi:) Det tror jeg:)
Jeg har jobbet så mye med farger, at jeg blir fort ivrig og en smule tussete av snakk om veggfarger jeg da,)

Ja, prikling er tolmod. Og så godt det våres og dryppes fra taket. Det er vårlyd det.
Vi har fått reirbyggere i ventilen i gangen. Til kattens store fortvilelse. Men det er koselige vårlyder når fuglene bygger reir, nesten inn i gangen.

Ha en fin fin ukestart, vivi. Klem klem:)
Beth sa…
Hva med en beigetone til det hvite kjøkkenet?
Det bryter ikke så hardt som en gråtone.
Merethe sa…
Oi så flink du er Vivi!! Som dere står på. Dette blir så fint. SÅ koselig pynt på hylla og med den komoden under...Ja nå ser det ut som våren har kommet og det er så godt. Sola skinner og det er varmegrader. :)) Har sådd litt til og blir vel å putte noen valmuefrø fra deg i jorden i dag. De var så lekre. Ønsker deg en kjempefin uke. Mange klemmer Merethe
stallnilsen sa…
Prikling tar tid, er sjøl begynt, har allerede fått vondt iryggen av priklinga, før æ har sådd alt for mye iår, fin blogg du har, følger dæ videre, koselig om du følger mæ og, ha en fin dag, Lisbeth ;O)
Rekkehuset sa…
Voldsomt som du pusser opp for tiden Vivi! Det blir nok veldig fint og lyst hos deg:-) I dag har jeg en utmerkelse til deg - stikk innom hvis du vil ha! Klem fra Hanne.
Rekkehuset sa…
Voldsomt som du pusser opp for tiden Vivi! Det blir nok veldig fint og lyst hos deg:-) I dag har jeg en utmerkelse til deg - stikk innom hvis du vil ha! Klem fra Hanne.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne