torsdag 30. juni 2011

Jada, jeg holder på tross regnet....

Det regner og regner, men jeg holder da på. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg holder på med dette? Men så kommer det en solskinnsdag og humøret er på topp igjen.
Nå om dagen så er det vått og alt ligger enten av regnet eller av vinden. Vinden er nesten like ille for store riddersporer blåser over ende og brekker.

Nå har rosene så smått begynt blomstringa si og flere knopper er på vei.

Her kommer noen bilder fra 29.juni i hagen min.

Denne blå ridderen er nesten to meter høy og er selv sådd fra i fjor.
Denne hvite søte ridderen er også selv sådd og det første året den blomstrer.
Valmue i snart full størrelse. Flott!!
Her er det en til - lakserosa.
Plantet i går kveld. Winchester cathedral. Kjempe flott rose som jeg håper vil klare seg.
Da har vi nettopp gjort unna en regnfull dag igjen og håper fortsatt på bedre vær i morgen.
Ha en flott sommer alle sammen.

4 kommentarer:

merethe sa...

Det er masse blomster i hagen på denne tiden. Men har dere hatt regn i dag også? Her har vi hatt oppholdsvær hele dagen med deilig temperatur. Men nå i kveld regner det noen skurer. De to siste dagene har jeg bare stor kosa meg ute. Onsdagen var jo bare helt knall med 26 varmegrader. Her har også rosene begynt å blomstre. Så jeg gjødsler dem :D Og da drypper det jo litt på staudene rundt også. Har store planer om å fortsette i morgen!! Altså har jeg bestilt oppholdsvær! :) Staudebarne jeg fikk av deg vokser seg større for hver dag. Og noen står med blomster knupper!! Artig. God helg kjære Vivi. Klemmer Merethe

krepsemor sa...

Så nydelige bilder av blomstene dine! Er det ikke herlig når selvsådde blomstrer for aller første gang? Det er nesten magisk....Synd med regnet og vinden. Her blåser det ikke, men det har høljet ned i dagesvis =( Og hagen ser ut deretter! Så flink du er som holder på ute likevel! Her herjer knotten ille, så jeg blir jaget inn temmelig fort, lettere hysterisk!
Ha en fin helg, Viviann!

Mia sa...

Iår har jeg skaffet regnbukser, været er en utfordring. Men hos deg blomstrer det vakkert, en vit riddarsporre låter ekstra vakkert. Vi får håpe på sommer, den må da komme en gang..
Så mange fina geranium du har också :)

Mete sa...

Så masse flott! Gøy å snike i andres hager sånn på nettet - får gode ideer og smalere lommebok :-)
Likte veldig godt fargen på den lakserosa valmuen din! Har den noe navn?