lørdag 4. juni 2011

Utsikten fra den hvite benken

Utenfor drivhuset har jeg en hvit benk. Her pleier jeg å sitte med kaffekoppen, for å tenke, slappe av og ikke minst nyte utsikten.
Det er ikke så mye som blomstrer enda, men
her er altså utsikten fra min hvite benk.
Dillpionen - måtte få støtte i vinden!
I dette bedet er det mest akeleier og de kommer nå i fullfart. Snart er det et flott fargespill her.
Her vil det komme både roser og Martagon lilje. En flott akeleiefrøstjerne er også snart på tur.
Denne kvilebenken har jeg fått av min far for noen år siden. Sitter jeg her så har jeg en helt annen utsikt i hagen. Kan benyttes til så mangt egentlig!
Her vil det snart bli blomstring av Sara Bernhardt, den står i midten av den hvite klatre bua, som jeg har sådd erteblomster rundt.
Det er koselig å gå hagetur på kvelden nå og stadig flere kommer i blomst. Det hjalp virkelig med varmen vi fikk.
Nå holder jeg på å sette opp ønskeliste til Elis planteliste. Det er altfor mange planter som har dødd for meg i vinter, så jeg må kjøpe meg noen nye.
Lista kommer når den er klar!

4 kommentarer:

Elsa sa...

Flott utsikt det. Du har en veldig koselig hage. Mange fine planter i god vekst også. Her hos meg er det mest ugress som vokser ennå. Jeg skal ha en skikkelig opprensking i hagen denne sommeren.

Randines hageblogg sa...

Kjekt med flere benker i hagen hvor en kan sitte og få inspirasjon og glede seg over plantene.
Du kan få storkenebfrø av meg litt senere på sommeren hvis du er intressert.

Mia sa...

Er det så mye so fryst i vinter? Her har mer enn vanlig overlevd har jeg inntrykk av. Hvilka nytbare utsikter du har, nå kommer en masse blomster. Du har så flotte løsninger men espalier og ganger og annet, det i seg selv skaper vakre bilder synes jeg. Ha en fin søndag :)

merethe sa...

Koselig det ser ut hos deg Vivi. :) Her er det også akeleie blomstring på gang. De jeg fikk av deg i fjor står i blomst. Sjokoladen :) Det er fint med flere sitteplasser i hagen. Flere benker står på ønskelisten her. Ønsker deg en fin fin uke. Klemmer Merethe