søndag 30. oktober 2011

Erica kan også brukes inne

Huff, nå var det lenge siden jeg har vært her. 25.juli var siste gang og da skrev jeg at hagen var på topp - tross regnet. Etter det så gikk det nedover både med hagen og min galskap for det grønne. Kan si det slik at jeg møtte veggen og var i grunnen helt ferdig med alt som het hage, roserkniping og gressklipp. Midt i august hentet jeg 3 pioner som jeg hadde bestilt fra Pionmannen. De ble plantet der det var plass, så får jeg heller se hvordan det hele tar seg ut til våren.
Høsten er kommet og hagen har snart sovnet inn for denne gang, tross for at det fortsatt er noen roser som holder på der ute, så er jeg egnetlig fornøyd og koser meg med andre ting. To Dahlia ble igjen ute og nå har jeg bestemt meg for at jeg IKKE skal kjøpe flere Dahlia. Går på den samme smellen år etter år.
Nå har det jo gått ei stund da siden jeg sist hadde på meg hageklær og jeg har fått gjort masse andre ting som. Blitt en del bøker og mange flotte gåturer både alene og sammen med ei god venninne. Har baka en del og prøvd å lage alternativ nistemat for unga.
Maleprosjektet mitt skal jeg ta fatt på igjen og gjøre kjøkkenet mitt ferdig. Har endelig fått kjøpt gardiner til stua og fått hengt opp igjen noen bilder på veggene. Det er jo 6 mnd siden jeg mala stua, men har ikke stressa med hverken det ene eller det andre. Ting begynner og komme på plass og jeg føler litt for å pynte og dill dalle litt.
Høst og Erica hører jo sammen og i år har jeg tatt dem med inn. Fantastisk flott farge på disse syns jeg og det ble veldig fint sammen med hvite vegger og gråe gardiner.
I løpet av høsten nå så har jo frøboksen min kommet frem igjen og i dag måtte jeg bare ta med meg en sekk jord fra Plantasjen. Så får vi se da om vi putter ned noen frø snart. Enda så er det ganske mildt så jeg kommer nok til å vente litt til.
Tidligere i sommer så var jeg fast bestemt på at jeg skulle så MANGE valmuer og riddersporer - vi får se! Litt blir det nok!
Håper alle har en flott høst. I dag har det vært supert her på Lillehammer og jeg har gått meg en lang tur i sola. Måtte det var lenge, for snø vil jeg ikke ha enda.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ja, det er fort gjort å gå på en hagesmell, særlig hvis sommeren ikke står helt til forventingene. Og det kan vi vel si skjedde iår igjen...? ;) Men godt er det noen ganger å gjøre helt andre ting også, hagen pleier ikke å gå sin vei, så når man kjenner det kribler i hagefingre igjen, ja da er det jo bare å starte omatt ;))

merethe sa...

Det var jammen ikke bestandig artig med haging i sommer Viviann. Bløtt,bløtt og atter bløtt... Men når vinteren begynner å helle mot vår...da pleier lysten å snike seg på igjen. Om vi ikke får tid med besøk på denne tiden av året så kommer det vår igjen ...med bare veier og mere lysten på ut. :) Også har vi jo nettet..fb og bloggen :) så vi holder kontakten. Ønsker deg en super uke. Klem Merethe

Mia sa...

Denna regntunga sommaren efter en lika regntung ifjor kan få en hver hagegal at gi opp for en stunn. Nå har jo høsten vart ganska fin men den største iveren forsvann nog her også når sommaren ble så illa. Gøy å gjøre noe inne istedet och ja, jeg synes det ser fint ut med ljungen inne også.
Ha det fint :)