mandag 26. desember 2011

Skøyter på isen

I dag tok vi turen ned på isen i Vingnesvika for å gå på skøyter. Det er godt å komme seg ut litt i mellom ribbe, lefsa og sjokoladebitene. Vi hadde med oss varm drikke og kosa oss i mildværet.
Nå skal det sies at det var bare sønnen som gikk på skøyter, for jeg har aldri hatt skøyter på beina og syns det er fornuftig å la være.
Har prøvd meg på isbilder.
2.juledag 2011 og i morgen er det igjen hverdag og jobb. Går fort denne jula, men man rekker da å kose seg litt enda.
Fortsatt god jule alle sammen.

5 kommentarer:

Linda sa...

Det høres ut som en deilig dag:) Hjemme er det ikke antydning til snø, så vi reiste en tur på fjellet. Ungene koser seg helt vilt:) Ha en flott julekveld:)

Kathrine sa...

Fint å gå på skøyter. Jeg begynte i 30-års alderen jeg,), men har falt stygt mange ganger. Morro lell, men har nå skutta pga en kranglete akilles.

Her stormer det rundt husveggene. Den ene stormen etter den andre. Dagmar har røsket godt og knust endel i fjæra her, båter og naust, og noe ble ødelagt i hagen her også. Men men..Får brette opp ermene til vårs og ordne opp.
Nå ventes ny storm. Blir da litt trøtt etterhvert. Bråker jo litt disse vindene.

Skal du alt begynne på jobb igjen? Uannsett, ønsker deg en fin fin romjul! Klem:)

Kathrine sa...

"Slutta" skulle det stå..he..

:)

Mia sa...

Det låter som en skön avslutning på all julfirande. Vi har haft några kalla turer på 'Stampa' efter julmaten med våra barn också. Jobbet kommer fort denna julen men jag som går i turnus är van med det. Iår har jag dog långfri, börjar torsdag... Men, men.. Ha en fin fortsetting :)

Tua sa...

Deilig med litt bevegelse etter tung julemat. Her har det gått i ski :) Fortsatt god jul til deg og dine.