onsdag 18. januar 2012

Litt nytt til kjøkkenet

Selv om ikke kjøkkenet er helt ferdig enda, så kan jeg ikke la være å handle litt nytt. Jeg håper virkelig at vi kan få gjort oss ferdig snart, slik at alt kommer på plass. Skulle så gjerne ha satt opp litt dill dall, jeg da vet du!
Denne klokka passet bedre på veggen nå som den har blitt hvit, for den jeg hadde var blå og passet ikke inn lenger. Sånn er det bare, selv om ikke gubben skjønte vitsen for klokka gikk jo. Mannfolk...
På kanten av bildet kan dere se at det mangler litt på veggen.
Men knaggene som jeg kjøpte lenge før jul, fikk han da endelig hengt opp. Pyntehåndklene er også nye, og måtte bare opp nå i kveld.
Flettekransen har min datter laget på barneskolen!
Her skal jeg også få hengt opp litt mere dill etter hvert.
Trehjerte måtte vike for klokka, så det ble hengt opp igjen mellom di to vinduene som er på kjøkkenet. Har ikke tenkt å ha så mye gardin her, for kjøkkenvindu er på skyggesia og da blir det så mørkt syns jeg.
Nye putetrekk i godstolen er også nye. Her er min godstol!
Pyntehåndkle som henger på veggen har min svigermor laget og skapet har gubben laget.
Kanskje litt optimist å kjøpe hvite putetrekk, men vi prøver så får jeg heller vaske dem litt oftere.
Ellers i dag har jeg tatt livet med ro og gått meg en lang god tur. Har slitt med en senebetennelse i albuen siden jul og i går fikk jeg 4 sprøyter med kortison.
Derfor tok jeg meg en sykedag og fikk slappet av litt. Nå føles armen mye bedre så sprøytene gjorde virkelig susen. Nå er det bare 8 dager igjen med piller så er jeg helt god igjen.
Ha en flott onsdagskveld alle sammen!!

5 kommentarer:

Elsa sa...

Koselige ting du har kjøpt til kjøkkenet. Likte veldig godt klokka.
Håper senebetennelsen går over nå. Nytter ikke å slite med sånt når hagesesongen starter.
God bedring:-)

Vivi sa...

Takk for det Elsa. Nei, jeg må være frisk til hagesesongen starter, og all priklinga som skal gjøres før den tid.

Linda sa...

Så flott det blir hos deg, du har jammen fått gjort mye:) deilig med fornying innimellom, og disse mannfolka... ja hva skal man si:) he, he:)

merethe sa...

Liker tingene du pynter med Vivi. Og hvite putetrekk er så fint. Som du sier...er jo bare å vaske de litt oftere. Klokka var knallfin. Knaggrekken også. :) Ja, jeg likte alt jeg :)Det er viktig å trives i sine omgivelser og fornyelser er jo et friskt pust inn i hverdagen synes jeg. Her koser vi oss med matlagingen og jeg har bakt mye oftere den siste måneden enn på flere år :) Så godt at armen din er bedre. trenger den utover nå... klemmer Merethe

Mia sa...

Det låter inte bra men jag hoppas det går lite bättre med din betennelse idag, sånt kan ta tid och gör ont. Hjälper med litt nytt hemma men att tro att manfolk har förståelse, det kan i varje fall jag glömma... Nävenyttig är din man i varje fall, ser ut som ett jättefint skåp/ handdukshylla, grattis :)