lørdag 28. januar 2012

Morgenstemning # 14

Bloggen til Helene "Alt som er Vakkert" har en utfordring om morgenstemning. Og siden jeg liker å stå opp tidlig i helgene, så tenkte jeg at jeg kunne hive meg med.
Morgenstemning for meg er foruten tiden sammen med sønnen, kaffe, pledd og pc'n.
Elsker å sitte sammen med han foran barneTV og slappe av før de andre i huset våkner. Vi tenner lys og fyrer på ovnen, og sakte men sikkert så kommer (i allefall noen dag) sola opp og det lysner til dag. Egentlig så er ikke været så viktig for at morgenstunden skal bli fin, det viktigste er tiden vi har sammen før vi starter dagen.
I dag er det grått og snøen laver ned, men inne er det varmt og kaffekoppen er snart tom. Det er snart tid for å ta fatt på en ny dag.
Nok en gang har vi hatt en fin morgen, og i dag har vi telt penger for sønnen har nemlig hatt besøk av tannfeen i natt.
Ønsker alle en flott lørdag!

3 kommentarer:

merethe sa...

Det er kos med tidlig morgenstunder. Da har en hele dagen foran seg. Jeg er også ofte oppe tidlig. En deilig ro å kunne begynne dagen i et sakte tempo. God bedring for armen din. Jeg henger jo ikke med her inne for dine innlegg kommer som perler på en snor :D artig. Ha en fin lørdagskveld. Klem Merethe

Nostalgi i nr. 9 sa...

Din morgenstund hørtes så koselig ut :-) Jeg er så imponert over hagebildene på bloggen din, lengter mot sommer når jeg ser på dem....

Ønsker deg en fortsatt fin helg :-) Anita

Kathrine sa...

Å ja! Jeg er og tidlig oppe i helgene også, sammen med min sønn. Det er kjempekoselig. Morgenstund er topp!

Nå ser vi ikke barne-tv lenger her da, men frokost sammen, og så drikker jeg masse kaffe og leser avisa før eller etter vi spiser. Vi er litt like vi to. Koselig med en frokostprat også. Og fuglene mates rett utenfor kjøkkenvinduet, så det er alltid noe å se og snakke om der ute.
De andre to i familien, er og like, far og datter sover lenge...

Flott det blir i huset ditt. Koselige ting du har kjøpt også:)

Ønsker deg en fin søndag!

:)