lørdag 28. januar 2012

Primula

Primula er for meg vårens flotteste blomst, eller skal jeg si vinterens? For enda er det ikke vår, men fortsatt vinter og i blomsterbutikkene bugner det av flotte Primula i alle verdens farger.
Her har jeg satt plantet noen i en kurv. Dette er en vertinnegave som jeg ga bort i går kveld. Hyggelig å kunne gi bort en kurv med blomster!
Disse ble igjen hjemme hos meg! Det er ikke så mye som skal til før stuen lyser opp.
Et smil fra både planter og pyntegutten!
I dag skal jeg kunn slappe av og nye søndagen. Ble sent i går kveld, og tidlig opp i dag for å sende frøkna på skytterstevnet med sin far. Nå sitter jeg sammen med 8 åringen min og vi har fyr i ovnen og nettopp spist opp resten av lørdagsgotteriet som var igjen. Snart er det frokost og forhåpentligvis så kommer gubben hjem snart, etter å ha kjørt opp løyper til dem som skal gå skirenn inne på Saksumsdalkjøl'n i dag.
Kanskje det blir en liten tur på Plantasjen i dag. Er nemlig på utkikk etter ei lykt som jeg mener jeg har sett der.
Også skal jeg sette ut pottene mine som jeg sådde på fredag!
Ønsker alle sammen en flott søndag.

9 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Primula er en flott blomst i januar,, mens vi venter på våren.

Ha en fortsatt fin søndag!

marit´s,,, sa...

Å så søte , det er så nydelige klare farger på primula.
det å sette de sammen i en gruppe var lurt ,,nå fikk jeg lyst på primula,,

Ha en fin søndagskveld og klem fra Marit.

Ingrid Andrea sa...

Hei og god kveld i stua:) Takk for hyggelige ord på bloggen min, og så glad jeg ble for at du vil følge bloggen min. Velkommen til meg:) Liker meg her hos deg også, mange felles interesser har vi ser jeg:) Og samme type drivhus vi har mon tro? Juliana Sunseeker har jeg.

Klem fra Ingrid Andrea

Hilde sa...

Primula er utrolig skjønn, men jeg dreper dem... Glemmer helt å vanne, og dette er jo en plante som gjerne vil ha det litt fuktig.
Skikkelig skjønn er den i hvertfall.
Hilde

Maria sa...

Takk for koselig kommentar hos meg, jeg ble skikkelig imponert over bildet av hagen din! Den er jo aldeles nydelig! Ha en fin søndagskveld!

Inger Marie sa...

Heisann:)...primula er virkelig en fin blomst på denne tiden...for fargene kan vi virkelig trenge...koslig også å gi bort noen:)
Så hyggelig at du likte mine buketter..det blir nok flere av det til sommeren...
og kjekt at du også blir med på "gibort" hos Helen..vi får krysse fingrene:))
God ny uke ønkes deg:)

Anne sa...

Så koselige bilder av primula!
De er et absolutt must hos meg og imens jeg venter på våren.
Friske fine farger..det trenger vi!
Ny fin uke til deg !
klem Anne

nina sa...

Primula er en deilig blomst - jeg synes alltid det blir som et friskt pust når juleplantene klippes ned og settes bort, og erstattes med primula i klare, flotte vårfarger! Det er da et usannsynlig flott bilde du har på bloggen din! Det satte skikkelig fart i vårfølelsen!! :-)

Underberget sa...

Ja nå må man ha primula for å få litt smak på våren:-) Kjempefin den blå nyansen du har her! Nå er utfordringen å holde liv i dem fram til våren og utplanting:-)