Gå til hovedinnhold

Befaring av drivhus

I dag har jeg tatt drivhuset mitt i nærmere øyesyn!
Huff, for et kaos. Her blir det rydde jobb til våren.
Jeg skal få rundt halvparten av verdien på forsikringa. Grunnen til at jeg ikke fikk full pott, var jo for at vi ikke hadde måket. Den er helt grei, den tabben sto vi for selv!
Men det er i allefall noe når vi skal kjøpe nytt! Har undersøkt litt på nettet og kanskje har dem knall tilbud på hagemessa i april :))
En ekstra dør i sideveggen!
Veldig så luftig drivhus. Her ser dere litt av det rotet som er blitt. Vi bruker nemlig drivhuset som lagerhus om vintern, derfor er det både det ene og det andre der inne!
Bortsett fra noen billige hyller fra Biltema, så var dette den eneste, som jeg helst ikke skulla ha hatt ødelagt, knust! Og denne slapp vi ned med et uhell når vi rydda der første gangen :(
Her ser dere taksperrene som er noe unormalt bøyd!
Skal si det har vært krefter i den snøen.
Ellers i hagen så er det full vinter enda, som dere kan se!
Etter den helga med mildvær så har snøen falt sammen mye, så jeg håper på flere slike dager!
Lengter etter vår og hagesesong (og nytt drivhus)
Porten i hagen som fører til veien ovenfor oss og postkassa!
Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

Kommentarer

Uff, dette var et sørgelig syn :(
Bra at du i hvertfall får noe igjen på forsikringen :)
Kathrine sa…
Godt du får igjen litt på forsikringen da:) Må si jeg har tenkt mye på drivhuset ditt. Men da blir det nytt til våren, det er flott!

Her er det nesten ikke snø igjen, for ørtne gang. Dammen har begynt å komme frem, som så mange ganger før i vinter.
Fuglene har begynt å synge våren inn, så i dag har jeg fått frem fuglekassa vi måtte ta ned pga skifting av tak, den skal opp ved sitteplassen på verandaen igjen. Koselig å se fuglene mate ungene sine når en sitter ute:)
Ønsker deg en fin mandag, Vivi!
Klem:)
Trist å se ditt ødelagte drivhus, godt du får deg et nytt til våren.
Opprydning i drivhuset må jeg også, så det blir plss til tomatene.

Ønsker deg en fin uke med synkende snømengde!
Turid sa…
Et nitrist syn, arghh, måtte snø og kulde forsvinne dit peppern gror og det raskt.
Finfin mandag til deg.
Huff det er ikke moro å ta fatt på dette!
Godt at dere får noe igjen på forsikringen...for sånne drivhus er nok ikke billig?
Ha en riktig så fin mandag!
Klem fra Kristin
Marit sa…
Trist syn ja! Godt at du fikk noe igjen på forsikringen, for ellers hadde det jo blitt en dyr affære. Håper det kommer noen gode tilbud nå på våren da!
Hege sa…
Nei,så kjedelig!
Men en liten trøst er det vel at man får igjen litt på forsikringen.
Og tenk hvor moro det hadde vært om du fant ett nytt på knalltilbud.
Masse lykke til.

Hilsen
Hege-Mamma til 3
Stein sa…
Godt å lese at du ikke gir opp tanken på drivhus etter katastrofen! Slikt er forferdelig kjedelig! Men håper det nye drivhuset svarer til forventningene dine! Jeg planlegger å forsterke mitt eget for å forhindre lignende katastrofer fra å skje! Krysser fingrene for at du finner et til messetilbud!
Ha en fin uke!
Maria sa…
Oj då....det var inte kul. Det gäller att skotta taket från alla snö..hoppas det reder sig.
Önskar dig en fin dag och ny vecka. Kram Maria
krepsemor sa…
Og jeg er minst like utålmodig som deg....Skulle helst hatt drivhuset NÅ =)
Siden vi skal bygge selv i glass og tre, må jeg nok vente til det passer karene. Men pushe på, det kan jeg! Jeg sendte skademelding for et par uker siden, vedlagt før- og etter bilder. Men de ville ha kvittering, og det hadde jeg selvsagt ikke. Så jeg må si jeg er spent på svaret! Tenk om vi ikke får noenting pga det?
Krysser fingrene!
Huff så kjedelig da..Godt at det ordner seg igjen men det er sikkert mye jobb som skal gjøres..
Gavedryss hos meg om du vil prøve lykken!
klem
Spennande med nytt prosjekt!
Men mykje arbeid ja..

Ha fin veke!
Mariann sa…
Håper det dukker opp et bra tilbud, så du får deg drivhus igjen. Bra at du får noe på forsikringen i allefall.
Ønsker deg en fin uke!
Nå er det blitt tirsdag og ønsker deg en fin sådan...

Vondt å se som naturen har herjet med drivhuset og dere har jammen litt av en jobb i å rydde opp og bygge nytt.

Jeg vet jammen ikke hva som er verst eller best... Hos oss er det vår, men regen og atter regn året rundt. Noen ganger tenker jeg at det ville vært bedre med snø på vinteren og sommer om sommeren.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne