Gå til hovedinnhold

Det var en gang et drivhus

Gledens dag da vi kom hjem fra jobb i dag. Alle lysene på modemet lyste og vi er på nett igjen.
Vi har tydeligvis hatt besøk av en tekniker i dag som virkelig har gjort jobben sin.

Føles veldig godt!

Men nok om det.

Lovet dere bilder av drivhuset mitt. Huff, det står der uten tak og ser så trist ut. Nå har vi ryddet ut mye, men det gjenstår også veldig mye der inne!

Her er havarikomisjonen på plass for å måke ut snøen. Det var veldig lite som var knust. Noen plastpotter og andre småting, men ikke noe av verdi.
Skal jammen si at dette har vært tungt for taket. Veggene var sprengt ut flere steder!

Taket var helt krølla og etter at gubben hadde skrudd løs plater og lister så var selv takkonstruksjonen som et realt 8-tall.
Her har vi fått rydda litt og tatt vekk noen veggplater slik at vi kom til. Huff, det er så trist og jeg må innrømme at det ble noen tårer på morgenkvisten da vi først fikk øye på hva som hadde skjedd.
Det er vraka og nå er jeg på leting etter et nytt drivhus. Ikke enkelt å velge, men tror jeg vil ha igjen det samme som jeg hadde.
Ordna med forsikringsselskapet i dag også og jeg skulle få igjen halvparten av det som drivhuset hadde kostet. Dette pga at vi ikke hadde tatt av snøen, men det er helt greit for den tabben gjør vi nok ikke en gang til.
Fikk en lærdom av dette også!

Kommentarer

Marit sa…
Triste bilder, ja! Det er nok en dyr lærepenge, men da husker dere sikkert å måke taket senere :) En gjør som regel sånne tabber bare en gang. Jeg ønsker deg lykke til med valg av drivhus. Klem fra Marit
krepsemor sa…
Huff, så trist for deg! Jeg var akkurat i samme situasjon i romjulen, men her var det `Dagmar`som raserte =( Det er helt normalt å ta til tårene, det gjorde jeg også! Her skal det bygges i glass og tre, for jeg tør ikke å risikere dette en gang til, for stormer kommer det flere av.....
Håper du får opp et nytt ganske raskt!
Trøsteklem!
Unknown sa…
Uffameg for et trist syn , det var leit at det skulle gå så galt.
Men har en hatt drivhus så er det ikke lett å greie seg uten, håper du finner et nytt du trives med.

Det var godt og se deg tilbake på bloggen.

Ha en fin kveld , klem fra Marit.
Inger Marie sa…
Dette var et sørgelig syn,Vivi...
Og som de sier her...en gjør ikke slike tabber mere enn en gang...men det er sååå ergelig!...og dyrt..
Nå håper jeg du får bestilt et nytt,og har mange til å hjelpe deg å sette det opp...
OG godt at du er på nett igjen:))
Det var veldig trist for deg!
Håper du får en ordning på det så du
kan fortsette med plantegleden til våren.
Flott at du er på nett igjen da!
Klem Linn
Trist å se, men det var bra at dere fikk igjen halvparten av verdien da - om det er noen trøst.
Lykke til med nytt drivhus.
Nei og nei, så trist! :/ Håper det ordner seg med nytt!
Snuffeldyret sa…
Uff da. Trøsten får være at du kan få deg et nytt og kanskje større et? Tror nok jeg også hadde felt mine modige tårer om huset gikk dukken!
Spirea sa…
Så koselig at du har vært innom bloggen min - også fant jo jeg din, da :) Du skriver om hage og stell - og der har jeg mye å lære. Tror jeg må innom denne bloggen din ofte nå som det går mot vår ;) herlig!
Ønsker deg en nydelig uke videre, og igjen - tusen takk for at du vil følge bloggen min!! jeg kommer innom igjen til deg :))
Elsa sa…
Dette var et trist syn. Snøen kan være skummel for drivhustak den ja.
Lykke til med valg av nytt drivhus.
Hanne sa…
Stor klem til deg! :(
Hauge sa…
Uff, så trist med drivhuset! Leit og keisamt, men forhåpentlegvis så får de redda noko og kan starta på ny igjen til våren!

Kos du vil ha lodd i gove away hos meg! Håpar for din del at lykken står deg by denne gong!
Uff og uff, dette var leit å se. Jeg trodde slike tak var så glatte og bratte at sne ville gli av etterhvert.
Turid sa…
Trøsteklem til deg......
Unknown sa…
Masse sympati til deg!!! Sånt er så utrolig kjipt, og absolutt litt trist! Håper du får en god helg!
Underberget sa…
Uff, uff, uff. Dette var bare fryktelig leit! Sender deg en oppmuntringsklem!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne