Gå til hovedinnhold

En dag på isen og en liten tur på Plantasjen

Det har vært en fantastisk flott solskinnsdag i dag og vi har kost oss på Mjøsisen!
I går var det skøyteløp der nede, så det var fin is å gå på i dag.
Nå skal det sies at jeg går ikke på skøyter og har heller aldri gjort det, men guttungen går så det suser og jeg syns det er mest koselig å spasere etter han i eget tempo.
Det var mye spennende is under Skiblandnerbrygga, men det var sperra av med bånd for at ikke folk skulle gå innunder!
Masse folk hadde tatt turen på isen i dag. Det var småfly og stor fly, pilkere og skøyteløpere!
Merker det i fjese at jeg har vært ute i sola!
Jeg har prøvd meg på litt fotografering av is! Likte meg ikke noe særlig under brygg, men jeg tok sjansen.
Ikke så lurt å hoppe fra denne brygge nå!
* * * * *
Etter middagen måtte jeg på Plantasje for å kjøpe opptenningsbrikker!
Merkelig hvordan dette er når man liksom ikke skal ha noe annet.
Måtta bare!! Og det var 50% på krukka med lokk!!
Så fikk jeg samtidig bytter ut perleblomstrene som jeg har hatt i norgesglass, men noe nytt!
Så ble det litt vår igjen inne i stua!

Jeg vil gjerne takke alle som følger med meg og som legger igjen koselig ord!Blogging er blitt koselig igjen etter en lang høst og vintertørke!

Ønsker dere alle mine bloggvenner en kjempe fin søndagskveld!

Kommentarer

Unknown sa…
Flotte bilder!
Tipper dere har kosa dere ute i dag ja ♥ Og Plantasjen er en fin søndagssyssel, hihi;)
Unknown sa…
Det så ut til å være en vellykket dag, Det var nok av boltreplass på isen ,,moro for unga,,det er litt lettere å komme seg ut når sole skinner på oss nordboere.

Flotte bilder Vivi , ha en fin kveld.
Klem fra Marit.
Inger Marie sa…
Så fin dag dere har hatt på isen:)
Og det er rart dette når en skal innom et plantesenter for BARE å kjøpe en ting...umulig:))
Ønsker deg en fin kveld:))
krepsemor sa…
Herlig med skøyter på føttene. Jeg har faktisk gått på skøyter, men det er noen år siden nå. Jeg husker at det var hardt for anklene =) Flotte isbilder du har tatt!
Leste det forrige innlegget ditt, og det var litt morsomt for jeg har akkurat sittet og lagd konfirmasjonsinvitasjoner selv! Tvillingguttene mine skal konfirmeres i mai de også! Her ble det på enkleste måte med word og bilde av guttene! Men jeg er fornøyd selv!
Gleder meg til å se dine, når jeg ser hva dere skal lage av!
Ha en fin uke!
Marita sa…
Herlig! Vi har også kost oss på skøytebana idag, og t.o.m jeg gikk på skøyter...hihi. Fikk krampe under beina da men...pyttpytt.
Ha en fin kveld. Klem.
Ranten sa…
Nå har ikke jeg hatt skjøyter på bena siden jeg var en ca 10 år, og det har helt klart ikke vært noe savn, men det så jo flott ut med sol og is da :) Plantasjen så betraktelig mere interessant ut, dog..
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, og takk for at du stemte på meg :-)
Flott den krukken med lokk som du hadde kjøpt, og isbildene likte jeg godt :-)
Helga er snart over så jeg ønsker deg en fantastisk flott uke :-)
Herlige bilder fra en fin dag på isen, gøy å gjøre noe aktivt sammen på søndagene. Fint med perlehyasintene også, deilig med løkblomster inne på denne tiden.
Ønsker deg en fin uke :-) Anita
Hei hei:)Herlige bilder du har fra en vakker vinterdag:)Tusen takk for veldig koslige tilbakemeldinger hos meg, det varmer:)Ønsker deg en fin fin uke:)


Klem Vibeke
Så flott å ha en sånn skøytebane da!! Vi har jo nesten ikke hatt verken snø eller is, så en tur på fjellet var kjærkomment. "Ille gøtt å komme hjem igjen da se...."
Her hadde jammen scillan dukket opp av jorden:)
Merethe sa…
Så herlig det så ut utpå isen. Sola tar den nå ...har også kjent det i fjeset. Er så godt å være ute nå om dagen. Har vært mye ute i dag også..Sittet i veggen på Rødstua. :) Denne uka har flydd og det har vært mye kos. Ha en fin fin vinterferie. Og så kjedelig med drivhuset ditt. Snøen raser veldig fort av det vi har så det er sjelden vi har måket av det... lenge siden jeg har vært på plantasjen... :) er fort noe som frister der. Klem Merethe
Fin fin dag idag, litt kald vind men det er jo vinter... Men så godt som all snø er borte her hos oss. Isen også på skjøytebanen, så nå er det fram med sykler.

Fine vårplanter - det er godt å pynte opp.

Du, hvis følgere legger seg til uten kopling til egen blogg, hvordan finner man tilbake til disse da? F eks den nyeste følgeren hos deg? Bare lurer på hvorfor noen ikke har kopling til sin side.
loftkroken sa…
Så flotte bilder,tipper det har vært en fin dag :))
Koselig du tittet innom meg :))

Klem Bente
Rekkehuset sa…
Høres ut som en deilig søndag! Så flott å kunne gå på skøyter på Mjøsa:-) Ha en fin uke Vivi, klem fra Hanne.
nefertiti sa…
Jeg misunner dere den skøyteisen. Jeg liker veldig godt å skøyte, men det er jo heller sjelden vi har anledning til det her hos oss. Hvis ikke vi vil gå inne, da, men det vil vi ikke :-D

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne