Gå til hovedinnhold

Nå er det kaldt, selv for Timmy-kanin

I dag er det minus 20 grader på Lillehammer og det er nesten det kaldeste vi har hatt i vinter. Men vi skal ikke klage for vi husker alle i fjor, hvor hard vinteren var. Og når vi overlevde den så er ikke minus 20 noe å klage på, for det er jo vinter!

I dag skriver vi februar og vi kan forvente oss stadig lysere og kanskje litt varmere dager. Og kan sakte, men sikkert våkne litt til live igjen, både naturen, folk og dyr!

Inne fyrer vi så det holder og vi krabber bort til ovnen for å få litt varme.

Timmy har funnet favoritt plassen sin i stua. Når han får lov til å komme opp i stua, så er det her han ligger. Det skjønner jeg veldig godt særlig i dag.
Ser ut til å ha det helt konge!
Ønsker alle en fortsatt fin og kald onsdag!

Kommentarer

Rekkehuset sa…
Ja, nå er det kaldt, selv om det bare er minus 10 her enda...skjønner godt at kaninen også søker til varmen;-) Jeg har visst ikke fått med meg at du er sykemeldt Vivi, er det noe med armen? God bedring uansett! Og flott fangst på Plantasjen! KLem fra Hanne.
stallnilsen sa…
Det var kaldt, her ligger det på rundt 0- 2 - gr. men det e kald vind, så det virker mye kaldere, den lille søte kaninen er ikke dum, han forstår godt kor det e best og være :)'

Ha en fin onsdag, hilsen Lisbeth.
Helena sa…
Hej!
Tack för hälsningen hos mig o välkommen som följare!
Vilken lite sötis :-)
Brr det låter kallt vi har runt 10 minus det räcker!
KRAM från mig!
Merethe sa…
Er kaldt her også. I går var det en utrolig vakker stjernehimmel. Så søt en kanin da...husker jentene hadde belgisk kjempe...tre stykker som hoppet rundt. Vakre dyr. Så ut som den koser seg under ovnen. :)
Marit sa…
Så nydelig den var! Skjønner godt at den ligger under ovnen :)
Ha ha du får passe på så det ikke blir svidd kanin :-)
Snuffeldyret sa…
Åååå, det så deilig ut! Er ikke bare kaniner som kryper nærme ovnen nå!
For en herlig liten tass:) Ja der hadde jammen jeg lagt meg også ved 20- ;) Vet om noen som ønsker seg kanin her i gården, kanskje til sommeren, vi får se:)

KLEM
Ingen tvil om at den lille sjarmøren koser seg under ovnen. :)
Her er det en kanin som har det fint og varmt. Vår står ute i uteburet sitt.... og den fryser kanskje litt på øra nå om dagen. Ti kalde her idag.
Er hjemme med syk minstemann idag, godt egentlig å få lov å jobbe foran vedovnen istedet for på et heller kjølig kontor... Ha en fin dag!
Kathrine sa…
He..Vi spiste endel kanin før, kjøpte fra ei jeg kjenner i Kvam. Men det er lenge siden.
Nesten som katten vår denne Timmy-kaninen din, varm ovn er virkelig godt i kulden.
Her var det -15 i går og råkald trekk fra fjorden, men fortsatt lite snø her.

Synd du er sykemeldt da. Men fint du er mobil så du kan være både ute og ta turen til plantasjen.

Ønsker deg en fin torsdag, Vivi:)
Kan skjønne det er godt å ligge under ovnen. Altfor kaldt ute spør du meg;)

Herlig med hageutfordringer. Da kommer man over nye blogger, sånn som din. Herlig hage du har.

Ha en fin dag. Marte.
skipperfrua sa…
Huff så kaldt,ja. Ser ut som kaninen koser seg der ja, og det skjønner jeg godt:O) Ha en fin dag:O)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne