Gå til hovedinnhold

For en dag....

Det har vært en helt fantastisk flott dag i dag!
Sola strålte fra en klar blå himmel og jeg er sykmeldt, kan det bli bedre?
I dag bestemte jeg meg for å pusle ute, så fikk husarbeidet inne vente!
Fire glade hoppende kaniner fikk også nyte vårsola og koste seg seg veldig.
Endelig ute igjen!
Hurra, jeg kan se jord, og snart vårtegn,.....
.....men det er dessverre ikke alle steder :(
I går fikk jeg pakke fra Zimtrade og i dag kom knollene i jorda.
Jeg får liksom ikke helt bestemt meg - Dahlia eller ikke Dahlia?
Jeg vet jo hvordan det blir til vinteren....
Men nå er det altså blitt kjøpt 4 nye og jeg lover meg selv, at denne gangen.....
Potten ved siden av har jeg satt ned noen Pilkvister, har lyst på mer Pil!
De siste frøene har også kommet i jord i dag. Valmuer og Revebjeller!
Noen frø er gamle, men jeg gir dem en sjanse!
Det siste hagebladet fra Hagetidend kom også denne uka og i den var det fletting av Pil.
Mye derfor at jeg har satt ned Pilkvister i dag!
Alt må jo prøves!
Pil er klippet, hagebladet er med og jeg setter igang.
Ble ikke helt som i bladet, men jeg prøver så godt jeg kan.
Tror jeg tok opp igjen noen ganger før jeg ble fornøyd. Litt vanskelig syns jeg det var, men det blir spennende å se hvordan det blir når det slår rot!
Dette var min flotte solskinnsdag og været skal holde seg hele helga!
Deilig - deilig !!
Håper dere også har hatt en super dag, og jeg ønsker alle en flott fredagskveld.

Kommentarer

Laura sa…
God helg :) kos deg i sola du! Her er det grått og regn.
Synes det ble flott jeg, du må huske å vise bilder når det vokser til :-)

Takk for at du stemmer på meg :-) du er da en knupp :-))))

God fredagskveld til deg også, og kos deg i sola.
Så fint du gör med dina sådder.Ha nu en skön helg.MVH
Marit sa…
Du er ikke alene om å ha snø igjen i hagen,d et er da masse igjen her også på nordsiden av huset. Pileflettingen din så veldig flott ut. Jeg fikk lyst til å prøve meg også, for det som var avbildet i bladet så veldig flott ut. Takk for stemmen din :-)

Ha en fin helg!
Høres ut som du har hatt en deilig hagedag:) Jeg klarer heller ikke å bestemme meg om jeg vil ha Dalhia eller ei..Men en tur innom plantasjen resulterte i 2 stk av sorten Bishop of landalf, pluss at jeg har en enkel lysegul selvsådd som jeg har overvintret et par sesonger nå. Det ser så gøy ut med pil. Du blir helt sikkert hekta..er jo så mye fint å lage til hagen. Så gøy med pilkvister til roting :) Ønsker deg en fortsatt herlig og solrik helg. Klem Ellen
Anette sa…
Vad härligt att du har fått vår också! Även om du har mycket snö kvar. Det går år rätt håll i alla fall. Trevlig helg. /Anette
krepsemor sa…
Så deilig å kunne ha sånt vær når du likevel er sykemeldt! Hvem vil vel være inne da....Hybelkaninene går ingen steder, men det gjør visst de søte kaninene dine :)
Pilflettingen din ble jo helt flott! Jeg har alltid hatt lyst til å prøve, men det har liksom ikke blitt enda! Hadde lyst til å prøve å lage et belgisk gjerde!
Dahlia må vi jo ha, må vi ikke?
Ha en fin helg!
Landbohaven sa…
Tak for de gode billeder.
Jeg er godt i gang med at gøre haven forårsklar.
Tak for kigget.
Ha` en god aften.
Marita sa…
Herlig med vår!!! :) Har også lyst til å prøve pilfletting. Får høre om jeg får lov å "beskjære" piletreet hos mor og far litt :)
God helg!!
Heisann!

Så flott du har det, driftige dame ;:OD)
Linda sa…
Så mye du har fått gjort, og jammen smelter snøen fort hos deg nå. Dahlia kan godt bruke som sommerblomst også, det er bare litt synd... for de blir jo myye finere ettersom de eldes. Men de er jo flotte allerede første sommeren, så ikke noe galt i å tenke på den som en sommerblomst. Om du planter de i potte, kan du jo bare flytte hele potten inn... Litt enklere:) Som du skjønner, jeg er FOR dahlia:) Kos deg masse og god bedring:)
Heldige deg som har sånt utrolig "sommervær"...da kan man saktens være sykemeldt og allikevel kose seg masse!
Pass nå bare på at du ikke overanstrenger den skuldra...så ønsker jeg deg ei fantastisk helg!
Klem fra Kristin
Kan se I stadig har sne, men også sol. Glæder mig til at følge din have i år!
Ha' en dejlig lørdag!
:-)Dorthe
Unknown sa…
Kos deg i sola du :)
Har lyst å prøve pilflettinga i bladet jeg og men må bestille grener først.Det blir helt sikkert fint når det grønne kommer.
Ha ei fin helg :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne