Gå til hovedinnhold

Tur langs Mesnaelva!


I dag har vi hatt møte med alle arkivarene på de videregående skolene i Oppland.
To av oss arkivarer i Oppland fylkeskommune, var møteledere og skulle informere om journalføring og behandling av elektronisk post.
Etter å ha vært litt på "tuppa" i forkant, og være kjempe konsentrert utover hele dagen, så faller jeg litt sammen når arbeidsdagen er slutt og jeg kan reise hjem.

Da er det godt å ha en liten gutt, som gjerne blir med mamma ut på tur!
Vi tok turen opp til Stampesletta på Lillehammer og gikk langs Mesnaelva et stykke oppover!


Et kjempe fint turområde med kjempe fine stier og skilting!


Det er veldig lite vann i elva nå, men litt lenger ut på våren så pleier dem ha vannslepp, og da buldrer det ganske så heftig nedover elva!


Har man øynene med seg, så ser man egentlig mye fint!


Behagelig sted å vandre og finne roen!


Smelter alle mammas hjerter. En barnehånd med hestehov!


Hvitveisen blomstrer ved Håkonshall på Lillehammer!

Solen kom også frem i ettermiddag og jeg kjente at det ble varmere i været!
Herlig å være ute og kjenne duften av vår.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, for i morgen er det en ny dag!



Kommentarer

Marit sa…
Ja, det har blitt varmere her også. Det er deilig!
Flotte bilder du viser. Elver er flotte selv med lite vann. Ha en fin kveld!
Gry sa…
Jeg kjenner godt den følelsen av å falle sammen etter jobb. Godt er det da å ha noen som er glad i deg! Det ser ut som om dere hadde en kjempeflott tur.
hagen vår sa…
Å høre og se vann, er helsebot. Kjempefine bilder! Ha en avslappende kveld.
Etter en lang dag sammen med mange mennesker,
er det ikke mye som er bedre enn en tur ut i naturen, stille og mykt og med lyden av rennende vann og kvitrende våryre fugler....
Liza sa…
Flott tur område og fantastiske vannbilder.
Klem
Liza
Asbjørg sa…
Fint turområde du har!Ha en fin kveld!
Du gjorde det rette med den turen der, fyller batteriene. Takk for at jeg fikk følge med på turen. Ønsker deg en god og avkoblende kveld. Klem
Snuffeldyret sa…
Flotte bilder!
Det er deilig å få klaret hode litt etter mye fagstoff! Og en tur i så vakre omgivelser hjelper!
Ranten sa…
Koselig å få være med på rusletur med deg og guttunge! Ha en fin uke :)
Tins roser sa…
Det er herlig på Lillehammer. Jeg har alltid sagt at om jeg skulle bodd i en annen by, ville det vært der. Vakker natur, passe stor by, og snøføre om vinteren.
Tins roser sa…
Det er herlig på Lillehammer. Jeg har alltid sagt at om jeg skulle bodd i en annen by, ville det vært der. Vakker natur, passe stor by, og snøføre om vinteren.
Ja, man blir sliten etter lange krevende dager på jobb...da er det jo godt å ha en sånn flinking til å dra seg med på tur...heldige deg! Det er fine turmuligheter på Lillehammer.
Ha en fin kveld.
Klem fra Kristin
loftkroken sa…
Åå da var det godt for deg med en slik tur :))
Søt hestehov i søt barnehånd ♥

Klem
Martin sa…
Barnehånda med hestehoven smelta en godt voksen manns hjerte også :)
stallnilsen sa…
Det er blitt varmere her og, akkurat nu har vi + 12,8 og lettskya og litt sol.
Det e mye fint ute i naturen, vis man bare legger merke til det, da e det lurt og ha med fotoapparatet ;p fine bilder, ha en fin onsdag, hilsen Lisbeth ;)
Unknown sa…
Så fint å kunne ta en rusletur med godt selskap etter en lang arbeidsdag:) Flotte bilder! Jeg holder meg inne i dag men i morgen blir det ruslerur på meg bort til postkontoret:)
Ingun sa…
Fin skildring...av en plasse jeg er godt kjent;-))
Turid sa…
Deilig med tur, særlig med hyggelig selskap, mine unger har plutselig kke tid lenger, for store til å være med mamma på tur :) Sånn er det.
Kos deg med onsdagen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne