Gå til hovedinnhold

Konfirmasjonsblomster!

Her er blomtene som skal brukes i konfirmasjonen i morgen!


Rosa og hvite Gerbera og grønn marikåpe!
Snille Ann Kristin på blomsterbutikken sendte med bøtta, og det gjorde det lettere for meg å transportere dem!


Marikåpe!


Ennå godt innpakket.


Står fint til hverandre!



 12 vaser med 3 rosa, en hvit og marikåpe!
Lurer på om jeg får til det :)


Nå er det kakebaking på meg.

Ønsker alle en flott lørdag.



Kommentarer

Ranten sa…
Det kommer til å bli skikkelig lekkert! Vi får vel se det ferdige produktet?! Jeg skal lage bryllupsoppsatser til neste sommer så det er alltid kjekt å se hva andre gjør :)
Det blir så fint! Gleder meg til å se resultatet!
Torill sa…
Heisan.
Masse lukke til med konfirmasjon i morgon. Ei veka sida me hadde .... Det blir nok kjempeflott med dei blomane. Har masse marikåpe i hagen for eg liker så godt å bruka den i buketter. Går nok kjempefint dette !!
Ha det godt.
Flotte konfirmasjonsblomster du har kjøpt, det blir skikkelig lekkert.

Lykke til med konfirmasjonen!
Vigdis sa…
Lykke til med feiringen i morgen! Gleder meg til å se bilder fra oppdekkingen/bukettene.
Mariann sa…
Nydelige blomster, fine farger sammen! Det blir helt sikkert flott.
Lykke tl i morgen!
Det blir sikkert veldig fint!
Masse lykke til i morgen!'
Klem Linn
Liza sa…
Lekkert og gratulerer med konfirmanten :)
Kos dere masse
Klem
Liza
Nydelige blomster,dette tenker eg du klarer fint
Ønsker deg hjertelig til lykke med konfirmanten,og hjertelig til lykke med dagen til konfirmanten sjøl.
Må dere få ein flott dag,
Stor Klem:=)
Turid sa…
Dette blir så fint :) Du må gjerne blogge de ferdige oppsatsene. Masse lykke til i morra, ikke glem å kos deg selv om det er litt styr med konfirmasjon.
Klem fra Tua.
Unknown sa…
Lekre blomster! Dette må jo bare bli fint! Håper konfirmanten og du får en skikkelig fin dag i morgen!!
Sunniva sa…
Fine blomster du har valgt. Og marikåpen blir så frisk og fin sammen med. Lykke til med konfirmasjonen i morgen!
Snuffeldyret sa…
Det blir nok kjempefint! Lykke til imorgen!
Lykke til med den store dagen og masse gratulasjoner. Ser for meg at pynten blir bare nydelig! Marikåpe og rosa germini lekkert!
Unknown sa…
Dette blir fint,liker marikåpe så den har jeg mange av i hagen..Lykke til med konfirmasjonsdagen og håper dere får fint vær :)
Unknown sa…
Dette blir fint,liker marikåpe så den har jeg mange av i hagen..Lykke til med konfirmasjonsdagen og håper dere får fint vær :)
Det bliver fantastisk smukt med de blomster Vivi. Jeg ønsker jer en helt fantasstisk dejlig dag med masser af solskin ;0)

Knus Dorthe
Merethe sa…
Vakkert sammen....det ble sikkert kjempelekkert.:) klemmings.
Gratulerer så hjertelig med konfirmasjonsdagen!! Håper dagen blir minnerik både for konfirmant, foreldre, familie og venner.
Nydelig er iallefall blomsterprakten til den store dagen.
Ha en riktig så god fortsettelsen på kvelden.
Klem fra Kristin
Anonym sa…
Håper dere har hatt en kjempefin dag og gratulerer til konfirmanten:-) . Veldig fine blomster
Anette sa…
Så fina blommor! Det blir säker en succé :-)

/Anette

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne