Gå til hovedinnhold

Etter regn - kommer det nedtur!

Etter en hel dag med regn, så var det skikkelig nedtur å ta kveldsturen rundt i hagen.
Riddersporer og revebjeller lå flate og flere var knekt.
Store tuer med hvit Malva og Knoppurt hadde liksom delt seg på midten og lå huflate utover.
Det blir litt av en jobb å rydde opp igjen i morgen, og det blir nok klippet ned en del tenker jeg.

Jeg måtte ta runden og binde opp det som kunne reddes, og det var vått og det begynte å bli mørkt. Saksa ville ikke klippe tråen, og støttepinnene knakk. Huff, så trasig det var.


Men etter himmelen å dømme så blir det i alle fall bedre i morgen!
Slik var himmelen over Lillehammer i kveld 22.30


Litt trollsk med tåka som la seg langs bakken.

Her er noen bilder jeg tok på mine runde nå. Blandt våte og knekte planter, så trillet det noen tårer over ting som var ødelagt.
Det så ut til at plantene felte noen tårer også:









Det var ikke lett å ta bilder i dette lyset, men noen ble bra!


Nå håper jeg på bedring noen dager, slik at både hagen og jeg kan komme oss til hektene igjen.

God kveld alle sammen!

Kommentarer

Neimen, kjære Vivi, så trist med alt som er ødelagt. Men du har tatt noen helt vakre bilder, aftenrøden - helt nydelig. Lykke til i morgen! Klem
Marita sa…
Ja vet du, jeg gruer meg for å gå ut imorgen. Her har det regnet til det ble mørkt, så jeg har ikke fått vært ute idag og sjekket. Frykter det værste.
Nora sa…
Jeg er på besök hos moren min i Telemark og her har det også regnet i hele dag. På kvelden tok vi en tur i hagen og fant 265 snegler og masse planter som hadde lagt seg ned her også:-( Nå håper vi på bedre vär i dagene som kommer!
Klem Nora
Unknown sa…
Skjønner godt at plantene og du felte noen tårer.Håper det blir bedre i morgen men trist med allt som ligger flatt :(
Tante Titti sa…
Åååå... jeg føler med deg. Her regner det såpass at jeg må droppe kveldsturen i kveld. Blir nok en skikkelig nedtur med kaffekoppen i morgentidlig. Håper søndagen din byr på sol og varme. Her meldes det store nedbørsmengder i natt, men fint i morgen - håper det stemmer denne gangen.
Titti-klæmm!!
Marit sa…
Huff ja, plantene liker ikke det kraftige regnet. Får håpe det ikke er så ille som du frykter. Her har det ikke regnet så hardt. Ha en fin søndag! Klem Marit
Susanne sa…
Hej Vivi
Vackra bilder måste jag säga fast sååå tråkigt när det kommer så mycket regn att allt förstörs ;((
Hoppas det blir bättre idag
kram susanne
stallnilsen sa…
Ja, det e ikke noe artig når regnet og vindene ødelegger så mye for oss hage elskere, håper dere har bedre vær nu, her e det tåke og grått, skal vist bli sol og...
Det e lov og håpe :)

Hilsen Lisbeth.
Aina Strand sa…
Huff, håper på sol idag til deg :-)
Ingeborg sa…
Denne sommeren handler om regn, men har likevel gitt mange flotte fotomotiv:) Og her i Førde har vi egentlig hadde en helt grei sommer. Når jeg da i tillegg har vært på Kreta, er jeg fornøyd så langt:)
Håper på en regnfri søndag for deg:)
Kathrine sa…
Æsj da! Trasig dette. Her støtter jeg opp det meste på våren, så det vokser seg til med støttene. Men så blåser det jo her, så jeg er litt føre var. Men mye knekker her også, etter mye regn og vind. Da blir det til buketter inne:)
Håper du får opprydningsvær i morgen, vivi. Her har vi en fin dag, grillvær og hagestell.
Klem fra meg:)
MarJE sa…
Uff så kjedelig med alt regnet som skal rote slik til. Visst det kan trøste litt...så rann det rett ned her i går kveld. Veit ikkje om eg har sett så gale regning før.
Her har det vore fint i dag og det håper eg det vart hos deg og.
Ha en fin Søndags kveld.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne