Gå til hovedinnhold

H. C. Andersen - rosen!

Det er fortsatt full blomstring på enkelte planter i hagen.
Den som ståler mest om dagen er rosen
H.C. Andersen


Håper virkelig at det blir en fin høst, for her kommer det mange blomster!


Dette er en rose som virkelig tåler det meste. Viser ingen tegn på rotne knupper eller blomster, selv om det har regnet i bøtter og spann i det siste.


En høy og flott rose, som holder på til snøen kommer.


Her er det mye å glede seg til!

Håper alle får en flott tirsdagskveld!


Kommentarer

Ranten sa…
Den er notert Vivi! Kjempefin, og alltid kjekt med litt egenerfart info :)
Inger Marie sa…
Godt med tips på roser...jeg trenger flere som blomstrer utover nå:)
Takk:))
Unknown sa…
Å den er så fin og så mange blomster og knopper.

Jeg må spørre deg , tar du inn frøkapsler før de er tørket eller lar du de tørke på stilken .
Jeg tenkte jeg skulle prøve å gjøre det riktig siden jeg skal dele med dere , men har lite erfaring med frø.

Ha en fin kveld , Maritklem.
Marita sa…
Den var kjempefin ja!! Håper også på en fin høst, for klaserosene mine er langt fra ferdigblomstret :)
Leena sa…
Så vacker den är, och fina bilder!
Turid sa…
Helt nydelig er den, hvilken herdighetssone har denne? Deilig med roser som ikke bryr seg døyten om været, mange av dem jeg har gjør nemlig det, knoppene råtner i en rasende fart.
Ha en finfin dag, Vivi. Klem.
Marit sa…
Det hørtes ut som en flott rose som tåler så mye regn. Navnet er noter! Hyggelig med noe som blomstrer så lenge utover høsten. Klem Marit
Kari sa…
Nydelig rose - ser frisk og fin ut. Her venter jeg på en siste runde med remontering.
En god dag og klem til deg
Åh så underbart vackra rosor!
Rejen sa…
Den er smuk og så er den fra mit hjemland..;-D Klem og god onsdag til dig.
Unknown sa…
som vanlig er din blogg fylt av nydelige bilder og herlige fristelser:) Nå vil jeg også ha flere roser:) Kos deg i hagen og ha en nyselig dag!
Landbohaven sa…
Hvor er den smuk.
Ha´ en god dag.
Sunniva sa…
Utrolig flott rose. Vokser den så opprett av seg selv eller støtter du den? Jeg skal se etter den jeg og for den så helt super ut, røde roser er min manns favoritter :-)
stallnilsen sa…
Nydelige rose du har :)

Hilsen Lisbeth ;)
Villrose sa…
Det var god reklame for denne dansken!
Marie sa…
Skjønn rose :) At ho er frisk og tåler regn er eit stort pluss!

Mvh Marie

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne