Gå til hovedinnhold

Huff, så grått det er ute!

I dag har det jammen vært grått og trist ute. Tunge skyer har ligget langt nedover fjellsidene i hele dag.
Det gjør noe med humør og sinn. Jeg blir trøtt og lite motivert, og har mest lyst til å bare sitte i godstolen.
 

Trøsten må være at det må jo gi seg snart. Det kan jo ikke fortsette slik utover, for det er jo tross alt vinter.
I går kveld var jeg ute i tynn jakke og innesko, og det var varmt. Det skal da ikke være slik den 20.november?
Tenk om det hadde vært snø og litt sol. Alt hadde blitt mye triveligere med en gang, og lysten til husarbeid hadde bare boblet :)


Søndag morgen var det snø på toppene rundt oss, og sola tittet frem.
Da er vinteren fantastisk flott!
Det kommer nok snø, og det blir nok vinter snart. Vi må bare smøre oss med tålmodighet og ha troen!
Enn så lenge kan vi jo sitte i godstolen!
 
Dette var midt bidrag til Midt i uken!


Har du lyst til å se flere Midt i uken bilder så finner du dem inne hos Skipperfrua.


Kommentarer

Marit sa…
Ja, det har vært både grått og trist ute her også i dag med lave skyer og regn. Men i følge yr så skal det komme litt snø i neste uke og så skal det bli kaldt!!! Jeg må innrømme at jeg liker best den temperaturen som er ute nå, men det blir jo mye lysere ute med litt snø. Ha en fin kveld, klem!
stallnilsen sa…
Fint bilde med sne på fjelltoppene, her og er det mildt, idag har vi hatt 12 + g, all sneen er borte, sne på fjellet er det jo, men ikke nede her i lavlandet.

Ha en fin onsdag,

hilsen Lisbeth :)
Så vacker utsikt du har där du bor! Tänk att ha de bergstopparna att titta på. :-)
Åshild sa…
Her har det vært stjerneklart flere kvelder, likevel er det mange varmedager. I dag var det en grå dag her også, men november er jo ofte slik.
Malys krok sa…
Fint med slike bilder! Heldigvis er det noen lysglimt innimellom! Det blir det nok denne gangen også!
Her er det vind og regn. -Margit-
Vakre bilete!
Rart med den varmen som er no.
Vinter kjem nok..snart ;-)
Tove Kristin sa…
Venter nok på vinteren her også. Liker ikke når det er så mørkt som nå....Så da tenner jeg masse lys ute, det er jo nesten ikke lysdag, nå så seint på året. sola snur om få uker, og snøen har vi tilgode enda.

En flott kveld til deg, ønskes fra meg.
Inger Marie sa…
Ja nå er det skikkelig novembervær!
En blir litt trøtt og daff...
Håper på lysere og lettere vær nart:)
Ha en fin kveld:))
Marita sa…
Huff ja. Idag ble det aldri helt dagslys her hos meg. Jeg ser såååå frem mot snø og kuldegrader!!
Ha en fortsatt god uke!
Underberget sa…
Det er virkelig uvanlig mildt novembervær her også. Det har igrunnen vært veldig greit å slippe snømåking og isskraping til nå, men man blir ganske daff når været er grått.. Ønsker deg en fin novemberkveld og takk for koselige ord hos meg.
Så fina naturbilder! Här i skåne har det varit grått och tråkigt o flera dagar och det har blivit mörlt så tidigt. Lite snö hade lyst upp lite men det dröjer nog innan den kommer.
Kram Therese
Ingeborg sa…
Ja, dette er ikke vinteren slik den var da jeg vokste opp på Jørstadmoen, men den kommer vel snart med litt mere lys, lys som gir energi:)
havdronninga sa…
Huff ja, det været det været. Her også har det vært grått og trist denne uka. Man blir ikke akkurat opplagt nei, da er god stolen god å ha... Nydelige bilder du viser, det er utrolig flott når snøen ligger på toppene sånn. Kos deg i god stolen, klem
Leena sa…
Vilka vackra omgivningar! Och så fin snön ser ut, det är nästan jag börjar längta efter den. Vi har bara grått och grått ...
MarJE sa…
Ja det er veldig grått og mørkt når det ikkje er kvitt på bakken denne tida. Veldig mildt her og. Men skal visst bli kaldare etter helga seiest det.
Fin Torsdag til deg, Klem.
Turid sa…
Snøen er dypt savnet her også. Ja, det er jo litt igjen, men den er våt og tung, så fint det var her om dagen med snø på trærne. går skulle jeg på jobb til kvart på seks, brukte en halv time på å komme meg opp på veien med bil. Arghhh, jeg var ikke på jobb til kvart på seks.
Fin torsdag til deg.
Unknown sa…
Det er fint med snø nå på denne mørkeste tiden, det gjør noe med humøret og få det litt lysere.

Flotte fjell og bilder Vivi, Maritklem.
Flotte kontraster i bildene dine!
Det er ganske deprimerende når det er sånt gråvær som nå. Det blir liksom aldri ordentlig dagslys engang... Men som du sier får vi ta vare på de dagene, og kose oss i go`stolen med bøker og varm drikke. ;)
Ha det så bra du kan, Vivi!
Grått vær i november er trasig, her har det vært grått i mange dager men nå er det kommet sol!
Ja, det er ikke minner om vinter her på mine kanter, heller,- regn og atter regn!
Fine fjelltopper du har ihvertfall!
:)
Elin sa…
Bare tåke og grått og trist her også. Håper det snart bedres. Fint når snøen ligger på fjelltoppene dine:)
MissMette sa…
Ja, samme vær her hos meg :(
Skulle ønske det kom hvit og vakker
snø snart ღ som lysner opp og tar
vekk det grå og triste været som
henger rundt oss... Liker at det ikke
er så kaldt da, men lyset savner jeg
Ønsker deg en fin, fin kveld videre
og uke som er... Klem fra Mette

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne