Gå til hovedinnhold

Helgegleder #7 - med litt problemer


Helgegleder igjen og denne gangen må det blir uten bilder fra min blogg.
Her er det så mange problemer med lasting av bilder og treghet om dagen, at jeg har mest lyst til å gi opp hele greia.
Jeg komprimerer bilder og betaler for mere plass, men det ser ut til at ingen ting hjelper.
I dag har jeg hatt så mye krøll, så nå bare legger jeg ut en link slik at dere kan vise deres Helgegleder.
 
Det er veldig hyggelig at dere har lyst til å være med på denne ukentlige gleden, og jeg håper dere deltar denne helgen også selv om det blir litt redusert.
 
Jeg skal prøve igjen litt seinere i dag, for å se om det har løst seg.
 
Det blir i allefall julbakst her hos meg i dag, så det blir min helgeglede!
 
Hva er din?
 
Klem Vivi

Kommentarer

Jannibele sa…
Hei. Så trasig at du fortsatt har problemer med bildene. Håper det ordner seg:) Klart vi er med på helgeglede! Det blir glede både med og uten bilder:) Ha en fin helg! Her laver snøen ned. Ordentlig julestemning.
Gitte sa…
Hvor er det øv Vivi jeg håber at du får løst problemet
Det kan vel ikke være størrelsen på dine billeder der giver problemer ?

Gode weekend klem
MarJE sa…
Irriterandes med slike problem. Litt merkelig at så mange fekk desse problema samtidig. Håper det ordna seg.

God helg, Klem MarJE.
Unknown sa…
Hei Vivi.
Så kjedelig og ha PC tull, jeg håper du får orden på det.

Jeg ønsker deg en fin helg. Maritklem.
Synd att du har problem med att ladda upp bilder.
Men det är roligt att vara med.)).
Ha en fin kväll.
Kram Maria

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne