Gå til hovedinnhold

Nå er det ferie i hagen!

Jeg tror det er førte året siden jeg fikk meg hage, at jeg ikke har noen prosjekter på gang.
Det føles litt rart, men også veldig deilig. Nå kan jeg bare rusle rundt og nyte, slappe av og luke ugress når jeg føler for det.
Det gir meg også tid til å gjøre andre ting, enn haging, noe kanskje familien setter pris på :)
 
 
Det er ferie i hagen min om dagen, og jeg rusler rundt med kamera og foreviger alt det skjønne rundt meg.


Gleder meg til at Lykkefund blomstrer i rosebua.
Jeg måtte klippe den ned mye etter i vinter, men nå kommer det knopper og jeg ble så glad.
Det er noen roser som ikke kommer til å blomstre i år, for det har nok vært en tøff vinter for enkelte.


 
I kanten mot drivhuset, så kommer det liljer. Litt tidlig for blomstring enda, men om ei uke eller to, så tenker jeg at det begynner å skje noe.

 
Riddersporene er utrolig høye og kraftige i år. Resultatet av gjødsling er tydelig!

 
Nå skal jeg ta med meg hagesaksa, og ta meg en runde til.
Pusle litt rundt, flytte noen planter og luke litt ugress.
 
Seinere blir det grill og vin!
Det er så ubeskrivelig deilig med ferie.
 
Håper alle har en fin lørdag!


Kommentarer

Så fint och ordning hos dig! Det var en tuff vinter för rosorna hos mig också.
Ha det gott
Kram Maria
Huldra sa…
Tusen takk for en hyggelig rundtur i hagen din :)
Åhhh, høres koselig ut=) Jeg liker at hagen din bugner over, og gleder meg til jeg får en hage som bugner sånn. Så koselig med finvær=) Her har været vært skikkelig trist i det siste, med unntak i går. I dag har det bøttet ned igjen, og den neste uka skal det ikke bli mer enn 12 grader! isj! Koser meg med å se at du har sol=) Vibeke
Så deilig å bare rusle rundt, pusle litt og riktig stresse ned. Riddersporene dine står utrolig flotte i sommersolen.
Ha en fortsatt fin helg!
stallnilsen sa…
Det er nu deilig og ikke ha noe og gjøre og bare gå og rusle rundt i hagen og nyte synet av alle skjønnhetene.
Så fine bilder fra dæ.

Ha ei fin helg, klem Lisbeth :)
Bille sa…
Herlig hage du har, og det at du ikke har større prosjekter betyr kanskje at du er litt i mål. Dvs, helt ferdig blir man jo aldri, men godt å kunne senke skuldrene litt og ta seg m,er tid til å nyte. Rosebua ser skikkelig trivelig ut! Mye flott i hagen din - kos deg videre!
Så nydelige bilder, du har mye fint i hagen. Nydelig med sti og blomster på begge sider. Du har sannelig jobbet hardt i hagen, for å få den så fin! Det kommer ikke av seg selv. Deilig å kjenne seg litt klar for ferie!
Merethe sa…
Nydelig i hagen din Vivi. Her nytes hagen også. Ikke så store prosjekter på gang akkurat nå. Det kommer vel litt lengre utpå tenker jeg. ;) Klokken fem våknet jeg i dag, men det gjør ikke så mye når sola skinner og jeg snart kan tusle ut for å nyte alt. Kos deg masse :) stor klem
Så deilig med en sommer uten store prosjekt og bare gå rundt og kose seg.

Ha en fin søndag!
MarJE sa…
Høyrest heilt herlig ut å ikkje ha så mange prosjekt. Hagen din ser fantastisk ut.
Slik skal min sesong bli i 2014....0 prosjekt, berre kos.
Nyt ferien, hagen og sommaren vidare, klem frå MarJE.
Ah, så härligt! Mina riddarsporrar har mjöldagg allihop i år, helt galet fult. Vet inte vad det är som har ställt till med det. Och det ordnar sig nog till nästa år, hoppas jag.
Turid sa…
Herlige feriedager :) Nyt alt du kan i den vakre hagen din, Vivi. Klem fra Turid
Inger Marie sa…
Ferie i hagen...gir gode assosiasjoner Vivi:)...og du har det så frodig og flott:)
Nyt ferien og din sommeoase:))
Takk for turen!

Kos deg med din vakre hage :-)

sommarklem
Tove sa…
Høres ut som deilige hagedager. Bare gjøre det man har lyst til. Hagen din er virkelig flott nå :-) Ha en riktig fin ferie.
Tins roser sa…
Åååå det er så fint hos deg, Vivi!
Så nydelige hagerom med all verdens lekre skjønnheter. Håper det er varmt og godt hos dere også!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne