Gå til hovedinnhold

Se hva jeg har i hagen!!!

Vi har flott vær om dagen, og det hjelper skikkelig på snøen.
Endelig så begynner det å tine, og jeg kan se forskjell fra dag til dag.

Jeg går på leting etter vårtegn og andre tegn...


Og i dag sto den der - blå og fin som alltid.


Våriris - en fantastisk blomst som sprer like mye glede som julenissen og 17.mai tilsammen.


Er den ikke flott?


Primula er også en plante som ikke skuffer når våren kommer.
Jeg hadde nok ikke trodd at denne skulle komme så tidlig, men der tok jeg feil....


Om noen dager så kommer disse knoppene til å springe ut, og da er jeg klar med kamera igjen.

Ute skinner sola, og den varmer skikkelig godt i solveggen.
Der har jeg plassert alle krukkene med løk, så da er det bare å vente på spiring.

Ha en fortsatt fin dag.


Kommentarer

Marit sa…
Å, så vakker den er! Våriris sliter jeg med å få til å blomstre igjen.


Klem Marit
Herlig! Tenk at det blomstrer allerede :) Jeg har vært borte i helgen og det er deilig å se forskjellen dagene gjør på snøen nå. I går dukket den første vinterblomsten opp her :)
Det ser ut som primulaene dine er klare snart også... :)))))
Turid sa…
Åhh så herlig, Vivi :)Irisen er helskjønn. Og primulaen må blogges sporenstreks den springer ut. Her går det sakte, sakte med tiningen, men i solveggen under kjøkkenvinduet nærmer det seg :)
Unknown sa…
Jeg tror nok jeg må skaffe meg våriris, jeg også!
Åhhh, så koselig! Våriris står på ønskelista mi=) Vibeke
Underbara vårblommor! Tack!
Helt nydelig Vivi :) Jeg storkoser meg med mine iris daglig, de står så fint midt i synsfeltet fra sofaen og lyser opp :)
Så nydelig Våriris Vivi! Du kan hage - det er sikkert! Gleder meg til alt som gror i hagen din! Klem fra Stavanger
hagen vår sa…
Hei! Så vakkert. Her har irisen såvidt vist seg. Blå primula må jeg prøve å skaffe meg til hagen. Ha det godt! Anne
Nydelige iriser! De er fulle av detaljer. Kos deg og nyt vårdagene! :)
Marit sa…
Wow så nydelige iris, den har så utrolig flotte blomster.
Tenk at den er så tidlig i farta.

Ha en fin dag Vivi.
Underberget sa…
Så nydelige iris! Virkelig en vakker blåfarge på disse! Her hos meg er det foreløpig bare krokusen som blomstrer. I dag er det snø i lufta, men inne spirer det jeg har sådd, hurra:-)))
Ønsker deg en fin dag videre. Klem fra Berit
stallnilsen sa…
Å så heldig du er som har fått blomster frem allerede, det har ikke æ, men det kommer nok hit og vis netterne kan bli litt mldere freover.

Nydelig Iris.

Lisbeth :O)
Merethe sa…
Nydelig våriris! Den er notert. Ja det er herlig å se alt som spretter opp av jorda og alle spirene på busker og trær. Skal bare litt mere sol og varme så kommer det til å eksplodere. Ønsker deg flotte vårdager. klem Merethe

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne