Gå til hovedinnhold

Frost i hagen!

Temperaturen går fra varmegrader til kuldegrader over natta, og den skikkelige vinteren lar vente på seg.
I helga har vi både hatt flott sol med kuldegrader, og tåke og varmegrader neste dag.
Lørdag måtte jeg passe på å få tatt noen frost bilder fra hagen, for nå er det så fin rim på de visne blomstrene som står igjen. 








Håper du likte naturens eget kunstverk.




Kommentarer

Så nydelige bilder. Likte de kjempe godt.Flink fotograf :-)

Fortsatt god adventstid.
Klem fra Stavanger
Marit sa…
Så flotte bilder du har tatt! Rim er så vakkert på alt ute, for hele naturen endrer utseende. Det blir helt magisk!

Ha en fin uke!

Klem, Marit
Merethe sa…
Nydelige bilder av naturens skaperverk. Når en titter etter så er det absolutt mye å ta bilde av nå også. Det er virkelig koselig om dagen altså....ja du skjønner det at nissemor! har iallefall ikke glemt meg :D Vet ikke hva jeg har gjort som fortjener så mye oppmerksomhet, men du hvor jeg setter pris på det. Klem Merethe
Fine bilder du har tatt av rim på blader fra hagen.

Ha en fin dag!
Unknown sa…
Ja frost og iskrystaller er jo så fint, herlige bilder Viv.
Kjempefine bilder. Rim er så nydelig. Koselig at du fortsetter å blogge nå når året er på hell, og julen snart er over oss :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne