Gå til hovedinnhold

Lysfatet


Selv om det er vinter, så er det alltids noe man kan plukke med seg fra turer i skogen.
Langs Lågen finnes det flere trær, som har flotte kongler og kvister. 
Jeg må innrømme at jeg plukker med meg litt, for å pynte med hjemme.


Men på de beste trærne så henger jo de flotteste konglene høyt, så jeg må kanskje lurer meg ut på tur i kveldens mørke og ta med en lang saks? :))

Konglene og kvistene som er på lysfatet mitt nå, er plukket fra turen 1.juledag.


Det fine hvite lyshuset fikk jeg av ei venninne i gave, mens telysholderne er fra Nille.



Selve lysfatet er også kjøpt hos Nille.



For meg så er det enkle det beste, og når det ikke koster en formue, så er jo det helt perfekt.
Plukk med deg litt fra neste tur du også, man vet aldri når man får brukt for noen kvister eller kongler.


Kommentarer

Vilken fin ljusbricka! Så fina lyktor. Håller med dig om att det enkla oftast är det vackraste.
Det är så mysigt med alla tända ljus:)
Ha en fin kväll
Kram Maria
Unknown sa…
Så fint lysfatet er! Sånt får jeg ikke til, men fytti å fint det er! Her koser vi oss med jul, men nå er det egentlig legging av barn som står på agendaen, måtte bare innom bloggen din for en rask titt :) Fortsatt god jul :)
Mandy Lou sa…
Koselig å kunne ta naturen med hjem og mikse med lys og annen pynt.
Fortsatt god jul!
Så fint det ble! Nydelig pynt.
stallnilsen sa…
Kjempekoselig og pynte fra naturen, æ har også masse som æ kan plukke inn rett utenfor trappa mi :)
Ha et godt nyttår til dæ og dine og takk for et koselig blogg år :)

Lisbeth :O)
Så fine bilder=) Lyse og trivelige. Jeg vil takke deg for koselig blogglesning i 2014=) Gleder meg til helgegleder og andre innlegg i 2015=) Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år=) Vibeke
Turid sa…
Fint lysfat, Vivi :) Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, vi sees i 2015
Unknown sa…
Ja det er fin å plukke litt natur inn og det passer jo så godt til den fine julepynten din.

Jeg ønsker deg og dine en strålende dag og fin nyttårsfeiring.
Takk for ett hyggelig bloggår som har vært Vivi.

Maritklem.
loftkroken sa…
Hei Vivi :)
Så flott du har pyntet, flott med kongler og kvister :)
Godt nyttår ønskes deg håper du får et blomstrende år ;)

Klem Bente
Jannibele sa…
WOW Vivi! For en fantastisk flott forvandling du har gjort med bloggen din:):) Imponert! Så innbydende at. Det er jo artig med litt forandring inn i det nye året. Ønsker deg alt det beste. Takk for et inpirerende år. Ser frem til fortsettelsen og til flere helgegleder!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne