Gå til hovedinnhold

Helgegleder #102

Helg er herlig og følelsen er god hver gang, men noen ganger er helgene mer velkommen enn andre ganger, og slik har jeg det denne helga.
Uka har ikke vært mer slitsom enn ellers, men jeg føler meg helt kjørt, og lengter etter noen dager med sol og frisk luft.

Dagslys og frisk luft er noe av det jeg savner mest i hverdagen, for jeg sitter inne hele dagen, og på vinterstid er det jo mørkt når jeg drar og mørkt når jeg kommer hjem.
Derfor prøver jeg så godt jeg kan å komme meg ut i helgene, for å nyte natur, luft og ikke minst dagslys.


Jeg benyttet tidspunktet for fotballtrening sist helg, og fikk meg en tidlig trimtur mens gutta lekte med lærkula.
Det er lenge siden jeg har fått langs Mesnaelva, derfor la jeg i vei med kamera og brodder under skoa.


Holder det seg like mildt, så er det ikke lenge før trappa er fri for snø.Isen har laget mange flotte motiver oppover langs elva.
Lurer på hvem som bor inni her?Er ikke vanskelig å finne roen her.


Gleder meg til snøen forsvinner, og det buldrer i vannet under brua igjen.


En god følelse når jeg vandrer ned igjen, og får en flott utsikt utover Lillehammer by.
Ikke hver dag jeg gåtur kl 0900 om morgenen, men godt å bli ferdig med det, og jeg har hele dagen foran meg.

Har du noen bilder som skaper eller har skapt en helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.
Lag et innlegg på bloggen din og link den opp hit. Du kan også legge ut bilder på Instagram #helgegledervivishagerom

Ønsker alle en flott helg med forhåpentligvis masse vårsol og vårfølelse.


Kommentarer

Heisann, go´hælj til deg! Nå er det vår her....
Ranten sa…
Hvem skulle tro at vi bodde i samme land?! Vinter og snø hos deg veldig vårlig hos meg. deilig begge deler men jeg tror nok jeg går for våren akkurat nå :-)) God helg!
Vakkert med snø, men her har vi ikke hatt stort av det i vinter. Nå skinner sola hos deg og meg, så snart har nok du en trapp uten snø og hestehov du også. God helg!
Jannibele sa…
Vinteren er på hell hos dere ja. Ha en riktig god helg Vivi!
Vinter med snø og is er vakkert !
Her er det kaldt, deilig sol, men fortsatt tele i bakken.
Ha en god helg. :-))
Oi så flott turvei! Skjønner godt du velger denne ruta. Håper du får være masse ute i helga, og at sola skinner hos deg!:)
Marit sa…
Så flotte motiver av is og snø! ser ut som en flott tursti.

Ha en fin søndag!

Klem, Marit
Så flott ein tur!
Her er kaldt om natta og varmt om dagen.

Fin ny veke!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Få skjæra vekk fra hagen

Enkelte ting lar jeg bare passere, for som regel er det noe jeg ikke kan gjøre noe med. Men nå er selv min tålmodighet nådd toppen, og jeg er fryktelig forbanne på skjæra. Den frekke, ekle og utspekulerte fuglen som bare er ute etter å lage rot. Den hakker og roter i alt den kommer over, selv blomsterpottene mine lar den ikke være i fred. Den store hagehortensia er også oppgitt nå, for den får stadig overraskende besøk av den fryktede skjæra, og hennes hakkende nebb. Roter rundt i jorda, og den rydder ikke opp igjen etter seg. Uforskamma gjest. Nå har jeg hengt opp CD med "Hjemmets julesanger fra 2009", så da får jeg håpe at den holder seg unna. Jeg tviholder på dette trikser, for jeg ser jo stadig CD hengende rundt omkring i folks bærtre. Greit nok med fugler, og andre dyr som vandrer eller flyr omrking, men i min hage skal dem ikke få ødelegge. Jeg blir lei meg når jord og søl rotes utover veranda'n. Jeg vet hvor problemer kommer