Gå til hovedinnhold

Helgegleder #102

Helg er herlig og følelsen er god hver gang, men noen ganger er helgene mer velkommen enn andre ganger, og slik har jeg det denne helga.
Uka har ikke vært mer slitsom enn ellers, men jeg føler meg helt kjørt, og lengter etter noen dager med sol og frisk luft.

Dagslys og frisk luft er noe av det jeg savner mest i hverdagen, for jeg sitter inne hele dagen, og på vinterstid er det jo mørkt når jeg drar og mørkt når jeg kommer hjem.
Derfor prøver jeg så godt jeg kan å komme meg ut i helgene, for å nyte natur, luft og ikke minst dagslys.


Jeg benyttet tidspunktet for fotballtrening sist helg, og fikk meg en tidlig trimtur mens gutta lekte med lærkula.
Det er lenge siden jeg har fått langs Mesnaelva, derfor la jeg i vei med kamera og brodder under skoa.


Holder det seg like mildt, så er det ikke lenge før trappa er fri for snø.Isen har laget mange flotte motiver oppover langs elva.
Lurer på hvem som bor inni her?Er ikke vanskelig å finne roen her.


Gleder meg til snøen forsvinner, og det buldrer i vannet under brua igjen.


En god følelse når jeg vandrer ned igjen, og får en flott utsikt utover Lillehammer by.
Ikke hver dag jeg gåtur kl 0900 om morgenen, men godt å bli ferdig med det, og jeg har hele dagen foran meg.

Har du noen bilder som skaper eller har skapt en helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.
Lag et innlegg på bloggen din og link den opp hit. Du kan også legge ut bilder på Instagram #helgegledervivishagerom

Ønsker alle en flott helg med forhåpentligvis masse vårsol og vårfølelse.


Kommentarer

Heisann, go´hælj til deg! Nå er det vår her....
Ranten sa…
Hvem skulle tro at vi bodde i samme land?! Vinter og snø hos deg veldig vårlig hos meg. deilig begge deler men jeg tror nok jeg går for våren akkurat nå :-)) God helg!
Vakkert med snø, men her har vi ikke hatt stort av det i vinter. Nå skinner sola hos deg og meg, så snart har nok du en trapp uten snø og hestehov du også. God helg!
Jannibele sa…
Vinteren er på hell hos dere ja. Ha en riktig god helg Vivi!
Vinter med snø og is er vakkert !
Her er det kaldt, deilig sol, men fortsatt tele i bakken.
Ha en god helg. :-))
Oi så flott turvei! Skjønner godt du velger denne ruta. Håper du får være masse ute i helga, og at sola skinner hos deg!:)
Marit sa…
Så flotte motiver av is og snø! ser ut som en flott tursti.

Ha en fin søndag!

Klem, Marit
Så flott ein tur!
Her er kaldt om natta og varmt om dagen.

Fin ny veke!

Populære innlegg fra denne bloggen

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne