Gå til hovedinnhold

Kasser på veggen!

Jeg får stadig ny inspirasjon, og gode ideer av diverse blogger rundt omkring.
Og noen ideer kommer helt av seg selv også, som den lyse, fine og glupe ideen jeg fikk i går.

Det er sikkert flere av dere som så hageprogrammet på TV2 - Hagekampen.
Der var det laget hyller på veggen av Europaller, og dette synes jeg så utrolig tøft ut.

Dette måtte jeg prøve, for jeg har alltid ønsket meg hyller på veggen ved spiseplassen vår.


Jeg la frem ønske mitt ved middagsbordet, for noen ganger må jeg ha hjelp, og Europaller vet jeg at gubben har tilgang til.
Han tittet nok litt underlig på meg, men skjønte hva jeg mente, for han var også med å så på Hagekampen.
 "Du skjønner det, Vivi, at vi kan ikke skru fast Europaller på veggen som er skadet av at trucken har håndtert den. Da må vi få tak i noen nye som er pene", sa gubben - alvorlig.

Da viste jeg med en gang, at noen hyller på veggen kom jeg ikke til å få på mange dager, ja kanskje uker. For når noe skal ordnes, eller skaffes - da tar det tid.
Jeg ville jo ha hyller i dag, helst med en gang ideen kom i hodet mitt.

Etter en lengre pause i drivhuset, bare for meg selv, så kom jeg plutselig på at jeg hadde noen kasser stående, som jeg ikke bruker.
Dem kunne jo benyttes til noe, og vips så hadde Vivi en ny ide.

Etter å ha servert gubben kaffe, var det på tide å sette ideen ut i livet. 
Jeg bestilte dermed en handyman med drill, vater og godt humør, og like etterpå så var kassene på veggen.
Det ble jo så fint, og jeg tror det ble bedre enn slitte Europaller som var skakkjørt av trucken.


Noen ideer lar seg ikke gjennomføre med en gang, men plutselig så kan løsningen være nærmere enn du tror.

Har du mange ideer, som du må få ut i livet?


Kommentarer

Merethe sa…
Uteplassen deres er så fin! :) Ønsker meg tak jeg også forstår du ;) Ja for her regner det jo så ofte så hvis vi skal få sittet ute på sommern må en jo ha det. Kassene ble knallfine på veggen Vivi :D klem til deg.
Så flott dette er. Du er så kreativ !
Og ein herleg plass dokke har der, håpe det er varm og solrik sommar
der du er.
Her er sol i dag, men kaldt. Eg ventar i lengsel og spenning på
at det skal bli ver til å bade i sjøen.

God onsdag !!
Dette ble ordentlig lekkert!!! Så bilde på instagram og heldigvis kom historien og flere bilder her, som jeg har kost meg med :-) Flott uteplass!
Ha en fortsatt fin midtsommeruke :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne