søndag 1. november 2015

Lysfat med høstlig look

Det er mye å lage av ting i naturen, om det er av kvister, mose eller kongler og stein.
Ideene plopper opp når jeg søker på nettet, og noen ganger lar jeg meg rive med og legger planer om å ta en tur i skogen.
Men når høsten kommer, og det er mørkt før jeg kommer hjem fra jobb, så er ikke skogsturer det jeg søker mest etter. Det beste for meg da er godstolen og Netflix, som for tiden stjeler alt for mye tid fra meg. Bloggen kommer i siste rekke, og alt som handler om hagen og opprydding før vinteren, det presser jeg langt bak i hue, og jeg håper det går over av seg selv.


Selv om jeg prøver alt jeg kan på å nyte godstolen og det rolige liv, så trenger samvittigheten seg på noen ganger, og jeg må innrømme at det kan irritere meg noe innmari. 
I helga tok jeg meg selv i nakken, og sa stengt til meg selv at nå skulle jeg pynte opp lysfatet mitt. Det skulle få en høstlig "look" over seg.
Om det en lang og fin tur i skogen? Neida, jeg fant mose under trampolina i hagen, og pyntet ble kjøpt på Europris, da vi var å handla Halloween godteri. 


Konglene hadde jeg fra før, for det har faktisk hendt at jeg har plukket kongler i skogen.
De holder seg gudskjelov godt, og kan brukes om igjen mange ganger.
Jeg ble fornøyd med lysfatet, selv om følelsen av latskap kommer sigende i slike skrivende stunder. 
Men hva gjør det om jeg er litt lat når høsten kommer? Skal jeg ikke tillate meg det, etter en sommer med full fart i hagen? Må vi alltid være på, og lage flotte ting til bloggen eller andre sosiale medier? 

Inspirasjonen ligger der ute på nettet, og jeg er utrolig takknemlig for at andre bloggere viser oss andre, alt det fine som kan skapes og lages. 
Så kan jeg som er litt lat (akkurat nå om høsten) suge til meg ideer, og se om jeg finner det jeg leter etter under trampolina, eller andre nærliggende plasser i hagen.

Ha en super fin søndag alle sammen.
Jeg skal ut på kosetur med ei venninne, og kanskje finner jeg noe fint?


2 kommentarer:

stallnilsen sa...

Så mye fint du lager Vivi, man behøver ikke gå langt for og finne ting å pynte med, mose og kongler har æ rett utenfor trappa mi ;)
Fine bilder.
Her bøtter regnet ned, så det blir en koselig inne søndag med pinnekjøtt og ribbe på menyen , skal ha et lite familie selskap :)

Ha en fin søndag.

Lisbeth :O)

amo sin blogg sa...

Kor fint !
Du er så kreativ.

God novemberveke !