Gå til hovedinnhold

En sommerdag i juli


En sommerdag i juli, hvor sola skinner, humla surrer og jeg nyter.






Kommentarer

Så vackert! Kul att se ett inlägg från dig igen. Har saknat dig.
Soliga kramar från Maria
Nora sa…
Så koselig å se innlegg fra deg igjen! Nydelige bilder du viser.
Fortsatt god sommer!
Jannibele sa…
Så utrolig kjekt å ha deg tilbake igjen VIVI! Du har virkelig et godt grep og blikk med kameraet ditt. Nydelig bilder fra en sommerdag i juli.
Nyt sommeren.
Hilsen Jannicke
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com
Så vakre bilder! Det er en herlig sommer vi har, hagelivet byr på ekstra gleder da.
Håper du fortsetter bloggingen din..
Ha fine dager,
Klem, Ida
Så vakkert! Kos deg med blogg når du har lyst og tid, det gjør jeg. God helg! :)
HERMAN ANNE sa…


Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag
har avslagits av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en
annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och barnet
lidit. en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg
om hur denna stavningskastare på den här adressen
drbrunogarcia2020@gmail.com han har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin
man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att
en kvinna hade stava på min man och han berättade för mig att han
kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar att jag ska få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. Tack för Dr.DR Bruno .Har email: [drbrunogarcia2020@gmail.com]

Robert Smith sa…
How pretty! I really like these pictures very very much

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne