søndag 7. september 2008

Hva skal jeg med skravleboks da ?

Har kastet inn hånkle og har ikke tenkt å ta det opp igjen heller. Min blogg skal ikke inneholde skravleboks, for her skal det skravles over alt. Jeg har ikke peiling på dataspråk og spesielt ikke når beskrivelsen dukker opp på engelsk. Da blir det skjæring med en gang og etter tydelig kroppsspråk at kokepunktet var like om hjørnet, så tok jeg en sjefsavgjørelse vedr. denne boksen med blåe smilefjes. Så var den tingen ute av verden, men kjenner at jeg er litt misundelig på alle andre som har rope/skravleboks i bloggen sin.

Hagerelatert i dag. Ikke så mye å skryte av - har ikke vannet en gang. Var hos en god hagevenninne med to pellis stiklinger - Magda og Helena. Hun ble glad for dem også fikk jeg frø av hennes mørkebrune revebjelle.
Skal møte Lene fra Lillehammer i morgen, så jeg har gravd opp en rosa kattost som hun skal få og brettet noen frøposer med valmuefrø som også skal til henne.

Har plukket inn 5 røde tomater fra drivhuset i dag, og flere er også på rødme stadie.

I morgen er det jobb igjen, og nå er klokken nok til at jeg begynner å bli trang i øynene.
Håper høstsola holder seg noen dager, for i dag har det vært helt skjønt.

7 kommentarer:

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jammen var bloggen din blitt flott, Vivi! Var innom som snarest for å glytte litt :)

potentilla sa...

Når jeg klarte å legge inn skravleboks klarer du det også...
En periode i kveld hadde jeg tilogmed to (hrrmmm)

Aud på Dal sa...

Det er ingen tvang å ha skravleboks, men der er det smiley's ;-)))

merethe sa...

Hei vivi. Bloggen din har virkelig tatt form. Kjempefin har den blitt.:))

Vigdis alias Vicky sa...

Greit nok standpunkt, det vel. :-) Jeg legger deg til blogglista mi.Jeg slettet et innlegg, så trykk på dagboka da finner du det siste innlegget mitt, som handler om bilder i innlegg.

Ellea sa...

Hvis du ønsker det kan jo jeg opprette en skravleboks for deg:-) Da er det bare for deg å gå inn og hente koden etterpå og legge den inn på bloggen din. Send meg en PM dersom du vil at jeg skal gjøre det.

Torill sa...

For noen flotte georginer du har...